Cuiere si rafturi fanteziste pentru peretii tai

Proiectul “Cai verzi pe pereti” este de fapt atelierul de creatie si productie al Biancai Barbieru si al Anei Banica unde se deseneaza si se prelucreaza flori, animalute, personaje fantastice, compozitii sau siluete pentru decorul casei tale. Fetele  nu s-au rezumat doar la a crea autocoloante si decoratiuni,ci ofera servicii de consultanta daca esti in impas cu amenajarea camerei. Poti chiar sa beneficiezi la maxim de imaginatia si creativitatea celor doua arhitecte lasand amenajarea camerei in intregime pe mana lor.


Deschide Galeria

Fiecare obiect de decor personalizeaza si da culoare incaperii din care face parte. Autocolantele decorative sunt facute sa reziste pentru perioada pe care ti-o doresti si pot avea aproape orice forma si au o paleta de culori suficient de bogata. Modelele de tapet, fie inspirate din motive traditionale romanesti, fie cu motive geometrice sau caluți sunt gata sa-ti inveseleasca peretii. Obiectele decorative: oglinzile, rafturile, ceasurile, cuierele intregesc imaginea creata de autocolante si tapet conturand si mai bine povestea camerei.

Vrem sa atragem atentia asupra cuierelor decorative care la prima vedere pot parea stickere 3D. Vacanta a fost o inspiratie pentru fete atunci cand au creat aceste decoratiuni. Poti schimba peisajul camerei si sa fii de fiecare data in alta parte. Ai de ales sa stai fie la soare, la mare sau la tara. Daca doresti un peisaj complet poti sa combini cuierele decorative cu autocolantele asortate cu grija si astfel schimbi aerul camerei intr-o clipa.

Cuierele “Porumbei’ se pot asorta usor cu autocolantul decorativ “Ileana sau pot fi combinate cu rafturile cu tematica la soare. Cuierele nu respecta imaginea celor clasice cu carlig fiindcă Bianca si Ana si-au dorit sa le camufleze si in acelasi timp sa pastreze utilitatea pentru umerase, cravate, esarfe, palarii, prosoape.

Rafturile aduc o nota vesela camerei tale sau pot fi deliciul copiilor, inveselindu-le diminetile prin tematica marina sau cea a piratilor. Sunt practice si pot fi folosite pentru carți, flori sau obiecte decorative si vin la pachet cu design-ul cuierelor.

Daca imaginile si cuvintele nu v-au convins suficient de mult incat sa doriti sa va apucati de decorat, le puteti vizita pe cele doua fete chiar in atelierul lor de creatie din Popa Tatu, Bucuresti.

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...