Modern, simplu, functional si nu in ultimul rand colorat. Acestea sunt unele din ingredientele alese de designeri, ingrediente ce au ca rol dezvoltarea unui spatiu confortabil si placut vizual.

Bucataria si living-ul formeaza impreuna o singura incapere, ele fiind delimitate prin stilul pe care fiecare il adopta in mod diferit. Astfel, bucataria ne aduce in prim plan ca si coloristica nuante de gri, alb si bordeaux. Pattern-ul mural este cel care este in evidenta cu intaietate prin tapetarea peretilor cu efect de textura de caramida.

Zona de bar si cea de servit masa sunt reprezentate de o masa dreptunghiulara din lemn in jurul careia sunt asezate patru scaune viu colorate. Pentru a da continuitate spatiului, intalnim accente colorate si in living prin intermediul accesoriilor decorative: tablouri cu picturi abstracte si moderne, perne si elemente de decor. Canapeaua este pozitionata central iar alaturi i se asorteaza o masa de cafea cu forme neconventionale. Ce ne atrage atentia in mod special in aceasta zona este lampadarul de mari dimensiuni, un principal element de iluminat dar si de decorare intr-un aer modern a intregii suprafete.

Componenta care nu poate trece neobservata este cu precadere comoda. Acest model de comoda se poate realiza personal avand la indemana materialele necesare. Inca un argument solid in sustinerea transformarii banalului cu ajutorul creativitatii si cu buget scazut.

Cele doua dormitoare ale copiilor sunt cu siguranta savoarea acestei amenajari. Puritatea si zambetele sunt doua dintre starile transmise de catre aceste incaperi iar coloristica aleasa si detaliile desprinse din animatii le putem reintalni si in celelalte zone ale apartamentului.

In primul dormitor privirea ne este atrasa de catre cantitatea mare de roz fuchsia si aerul exotic transmis prin intermediul tapetului si a decoratiunilor precum: stauete flamingo, tablouri in forma de fructe si detalii din rachita.In cea de a doua camera parasim starea de visare indusa si ne intoarcem cu “picioarele pe pamant” la propriu. Tema principala a acestei amenajari ne introduce in lumea safari-ului. Verde natural, culori desprinse parca din mijlocul actiunii, trofee de vanatoare din plus si o harta a globului de mari dimensiuni, toate impreuna aduc in atentie natura in stare cat mai realista.

Dormitorul matrimonial este simplu, modern si minimalist. Un pat mare cu un cadru negru, un tapet cu tematica naturala ce transmite mitic starea de bine si relaxare, nuanta de verde pal a draperiilor si lustra imbracata in puf, ofera maximul de confort si intimitate.

Baia imbina elemente neutre cu abstracte. Linia simpla a culorilor pale si a mobilierului imaculat este sparta de catre trei tablouri de mari dimensiuni, nonconformiste si puternic colorate.

Orice stil ai aborda in amenajarea casei tale, adauga putina savoare si nu ezita sa folosesti culori si concepte neconventionale. Succesul este garantat!

comenteaz─â sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!