Cum infrumusetam o scara mica

Scarile interioare ale caselor noastre sunt extrem de greu de amenajat deoarece trebuie luati in considerare foarte multi factori, atat estetici, cat si practici, pentru a realiza un design interior frumos si practic pentru toti cei din casa.

Deschide Galeria

Pentru ca bataile tale de cap sa ia sfarsit, iti vom da cateva sfaturi practice si utile pentru a putea infrumuseta o scara mica, care va schimba cu totul in bine designul interior al casei tale. Scarile mici nu vor mai crea problemele obisnuite si vei putea sa te bucuri de ele mai mult timp, fara a face reparatii lunare la ele.

1. Vopseaua nu este doar pentru pereti

Alege o vopsea care sa fie in contrast cu peretii aferenti scarii interioare din casa ta, iar astfel vei reusi sa deschizi acest spatiu, dandu-i un aspect placut si oferind o senzatie de marire a intregii zone.

Vopseste scarile, manerele si orice element adiacent pentru a crea un design unic si foarte creativ.

2. Lumini combinate si arta de perete

O scara mica poate oferi si o priveliste frumoasa, aceasta fiind asigurata de arta decorativa de perete pe care o vei alege. Luminile combinate, in mai multe culori, vor crea o atmosfera misterioasa, dar in acelasi timp spectaculoasa, pe intreaga durata a timpului in care cobori sau urci scarile din casa.

3. Idei de balustrade originale

Frumusetea unei scari consta in balustradele ei. Alegand o balustrada originala vei oferi un design excentric si original intregului spatiu dintre etaje.

4. Decoreaza partea inferioara si partea superioara a scarilor

Avand la dispozitie o scara mica, nu iti vei dori sa asezi elemente decorative pe scari sau pe balustrada, deoarece vei inghesui un spatiu care oricum este foarte restrans. Decoreaza intr-un mod creativ partea de la inceputul scarilor, dar si partea de la sfarsit si astfel vei avea o senzatie placuta de fiecare data cand urci sau cobori pe scarile casei tale.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole