Cum sa transformi o camera intr-o singura zi?

Simti ca a venit momentul pentru o schimbare, dar nu prea stii cu ce sa incepi? Cu cativa pasi mici iti poti transforma orice camera fara a demara vreun proiect major care sa-ti dea batai de cap.


Deschide Galeria

Pentru toti vine acel moment cand ne plictisim de culoarea din camera sau de aceeasi mobila care nu ne mai inspira absolut deloc. Simti ca parca nu te mai regasesti in acel spatiu si nevoia de schimbare este din ce in ce mai presanta dar parca nu gasesti niciodata timpul necesar. Iata cateva sfaturi pentru o renovare de o zi.

Primul pas este sa incepi cu o curatenie temeinica. Arunca tot ce e vechi si nu mai folosesti sau nu iti mai este necesar. Fa-o intr-un mod productiv – doneaza, recicleaza sau de ce nu reconditioneaza scaunul, masuta sau tabloul. Daca simti ca tabloul din living nu se mai potriveste cu decorul, schimba-i locul; poate in hol va fi pus mai bine in valoare.

Daca esti fan tapet sau doar vrei sa incerci un alt tipar, a sosit momentul sa incerci sa il montezi chiar tu. Poti experimenta diverse modele cu dungi si motive de la cele geometrice pana la cele mai abstracte. Cu cat mai variat, cu atat mai dinamic decorul.

Lumina este importanta in orice spatiu. O camera luminoasa pare mai spatioasa si iti confera un sentiment placut, pozitiv. Tine cont de acest lucru atunci cand esti pregatit sa faci o schimbare. Schimba perdelele cu unele care permit luminii solare sa patrunda mai mult in camera. In plus, adauga o lampa de sine statatoare. Daca este cazul, schimba candelabrul cel vechi cu un corp modern sau doar o aplica. Un design interesant va crea un punct de interes pentru acea camera.

Culorile fac minuni pentru atmosfera unei case. E timpul sa indraznesti si tu. Incepe cu pasi mici. Adauga o pata de culoare prin pernute decorative sau vopseste intr-o nuanta vie masuta de cafea. Schimbarea va fi imediata.  

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...