Decoratiuni origami pentru infrumusetarea locuintei

Origami inseamna arta impaturirii hartiei colorate in forme care pot reprezenta flori, animale, pasari sau alte obiecte neinsufletite. Aceste decoratiuni origami, puse in locul potrivit, pot sa dea un aer inedit si artistic locuintei dumneavoastra.

Deschide Galeria

Aceasta arta este specifica culturii japoneze dar a fost imprumutata cu succes si de celelate culturi, pentru ca reprezinta o modalitate creativa si ieftina pentru decorarea casei.

Modelele origami arata uimitor si sunt la moda, iar pentru realizarea lor ai nevoie de niste harte colorata si multa rabdare. De stiut este ca in arta origami originala nu se folosesc foarfecele, lipiciul sau orice alt instrument care ar putea face munca mai usoara. Dar in cazul nostru scopul scuza mijloacele, asadar puteti folosi orice instrument pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Pe internet se gasesc numeroase tutoriale despre cum sa faceti aceste decoratiuni origami, in principiu trebuie sa va hotarati ce forma vreti sa dati hartiei apoi sa treceti la realizarea ei urmarind pasii din tutorial.

 

Cu rabdare si persevereta veti si surprinsi ce forme frumoase pot capata banalele foi de hartie. Cu siguranta veti avea nevoie de timp pentru a realiza aceste decoratiuni origami dar ce poate fi mai incurajator decat sentimentul de multumire ca puteti creea obiecte frumoase cu propria dumneavoastra mana.

Totul este sa dati frau liber imaginatiei. In galeria alaturata gasiti cateva sugestii despre cum puteti integra aceste decoratinui origami in casa dumneavoastra.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole