5 utilizari noi pentru detergentul de vase

In afara de a ne curata vasele, detergentul de vase poate fi folosit cu succes si pentru alte activitati in gospodarie. Iata cateva dintre ele:

Deschide Galeria

Hainele patate cu mancare se pot curata usor si fara riscuri. Detergentul de vase este bland si poate fi folosit si pentru lana sau matase. Aplicati putin detergent, frecati putin si apoi clatiti cu apa.

In locul detergentului lichid de rufe, folositi cu incredere detergentul de vase pentru a spala manual hainele delicate.

Detergentul de vase este ideal si pentru a scoate petele de pe covor. Dizolvati o lingura de detergent in doua pahare de apa calduta. Foarte important: nu frecati zona cu pata si tamponati pana cand pata se absoarbe in carpa si dispare de pe covor.

Veti putea curata eficient dulapurile din bucatarie. Folositi apa calduta, stergeti si apoi clatiti. Cu o carpa uscata, eliminati restul de apa.

Folositi detergentul de vase pentru curatarea produselor de ingrijire personala, cum ar fi perii, pieptene. Amestecati cateva picaturi de detergent de vase in apa si lasati putin la inmuiat sau stergeti cu un burete pentru a ajunge in zonele greu accesibile.

Voi ce alte utilizari cunoasteti? 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole