Design&After – cel mai nou magazin de mobilier si accesorii in stil scandinav

Iubitorii de mobilier si doritorii de inspiratie pentru amenajarea casei lor se pot rasfata acum la cel mai nou magazin de design interior si mobilier, Design&After.

Deschide Galeria

Amenajarea lui poarta semnatura arhitectei Eliza Yokina care a lucrat indeaproape cu fondatorii acestui proiect, Marcel si Ileana Luncan.

Ei ne marturisesc ca acest magazin a prins radacini datorita pasiunii lor pentru design interior, pentru arhitectura si lucruri frumoase. „Am vizitat multe orase din Danemarca si ne-am indragostit de atmosfera, de cultura, de stilul lor de viata si, mai ales, de designul interior specific. Desi ne place mult sa calatorim, locul nostru preferat este acasa, asa ca am facut tot ce am putut ca sa aducem un pic de Scandinavia in Romania si sa-i bucuram si pe alti iubitori de design nordic.”

Design&After este o gura de aer proaspat, scandinav, departe de tot ce inseamna monotonie. De aici iti poti alege covoare, tesaturi, lampi si articole de mobilier, pana la accesorii, cani si cuiere.” Peste 2000 de obiecte sunt disponibile online pe designandafter.ro si in showroom-ul de pe strada Mihai Eminescu, 50-54, din Bucuresti. „Ne-am dorit un loc de intalnire, un spatiu de poveste pentru povestile fiecarui client in parte. Vrem sa interactionam, sa povestim, sa aflam parerile lor si sa invatam de la ei.”

Momentan, portofoliul Design&After cuprinde, in exclusivitate, brandurile Green Gate, Ib Laursen si Maileg, alaturi de House Doctor, Bloomingville, Kreafunk, Nordal si Hubsch. In acelasi timp, produsele brandului Nicolas Vahe isi gasesc si ele drumul pentru prima data in Romania.

Showroom-ul este deschis de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00.

Foto: Catalin Georgescu

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole