Instalatii handmade pentru iluminarea gradinii

Gradina, curtea si toate aleile din gospodarie trebuie sa fie mereu bine ingrijite si intretinute, deoarece sunt locurile pe unde trece lumea si sunt printre primele lucruri cu care intra in contact oaspetii care te viziteaza.

Deschide Galeria

Avand in vedere ca gradina trebuie sa fie o reflectie a personalitatii si gusturilor tale, trebuie sa o amenajezi in asa fel incat sa iti faca placere orice plimbare in jurul casei tale, care te va relaxa si detensiona, scapandu-te de tot stresul acumulat pe parcursul zilei.

Primul lucru pe care ar trebui sa il aiba orice gradina si alee din curtea ta sunt instalatiile de iluminat, acestea oferind un mare plus estetic intregii gospodarii si te vor calauzi noaptea prin curte.

Instalatii de iluminat se gasesc la orice magazin specializat de gradinarit, dar daca vrei sa fii cu adevarat original si foarte creativ, atunci iti poti face singur aceste mici accesorii pentru gradina ta, de care te vei bucura in serile calduroase de vara.

Nu ai nevoie de talent, dar putina indemanare nu strica. Scoate trusa de scule de la naftalina si hai la treaba. Va fi un proiect extrem de placut care iti va aduce aminte de bucuria pe care o aveai cand erai copil si incercai sa construiesti si sa reperi tot felul de lucruri de prin casa.

Scoate sculele, scoate lipiciul si gandeste-te unde ai nevoie de aceste instalatii de iluminat extrem de cochete si foarte aspectoase. E simplu si extrem de distractiv de facut un proiect handmade, DIY – Do It Yourself, iar daca ai copii, implica-i si pe ei in genul acesta de activitati si vei vedea cat de mult poate sa le placa sa faca ceva productiv.

Te invitam sa te delectezi cu aceste idei care cu siguranta iti vor face placere!

 

Sursa Foto: Olinscrib.com 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole

Articolul precedent
Articolul următor