Gardurile prefabricate din beton – solutia perfecta pentru imprejmuirea curtilor

In cazul in care vreti sa va ingraditi curtea sau pur si simplu v-ati saturat de vechiul gard si vreti sa-l schimbati, solutia perfecta la care puteti recurge sunt gardurile prefabricate din beton. Acestea sunt alegerea ideala atat din punct de vedere al costurilor si al durabilitatii, dar si din punct de vedere estetic.

Deschide Galeria

Gardurile din beton sunt foarte usor de instalat si de intretinut. Daca am sta sa calculam tot procesul de construire al unui gard, am ajunge la concluzia ca cele prefabricate sunt mult mai rentabile. Firmele din domeniu ofera, pe langa vanzarea propriu-zisa a elementelor din beton, si montajul acestora. Astfel, veti fi scutit de efortul de a merge sa cumparati materialele si de cautarea unei echipe de muncitori care sa-l construiasca.

Gardurile de beton ofera mai multa siguranta si se poate spune ca sunt printre cele mai durabile solutii pentru imprejmuirea curtilor. Odata instalate, ele nu trebuies vopsite sau tratate cu substante speciale. Nuanta cimentului nu este deloc deranjanta din punct de vedere vizual, iar modelele si texturile cu care sunt decorate aceste garduri pot infrumuseta decorul din curte. Pe langa siguranta pe care o ofera aceste garduri prefabricate, ele pot actiona si ca parapeti impotriva zapezii, sau chiar pot izola fonic curtea, in cazul in care locuiti aproape de o sosea intens circulata.

In cazul in care vreti sa dati curtii dumneavoastra un aer rustic, trebuie sa stiti ca exista modele de garduri din ciment care imita textura unui gard de scanduri. Daca aplicati o vopsea asemanatoare cu nuantele lemnului, noul gard poate oferi un efect vizual foarte placut. Din punct de vedere estetic, aceste garduri au avantajul ca pot fi constuite in combinatie cu gardul din fier forjat. Exista modele care imbina in mod armonios betonul cu fierul forjat, iar conturul exact si bine definit al elementelor permite o asamblare usoara si o imbinare ferma.

Fara doar si poate gardurile din beton sunt in topul celor mai bune solutii pentru imprejmuirea curtilor, se monteaza repede, sunt robuste, pot fi montate pe orice tipuri de teren, indiferent de gradul de inclinatie al acestuia si se pot personaliza in functie de gusturile si nevoile proprietarului.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole