Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati, dar care pare mult mai spatioasa decat este (gratie unei compartimentari reusite si alegerii unei palete cromatice neutre, deschise, care mareste vizual spatiul), a fost amenajata pentru o doamna tanara, delicata.

Deschide Galeria

Clienta si-a dorit o amenajare care sa ii reflecte personalitatea si sa ii asigure tot confortul necesar. Tinand cont de preferintele ei, fiecare centimetru patrat a fost exploatat la maxim pentru a-i oferi atat spatii de depozitare generoase cat si zone de relaxare.

Paleta cromatica propusa de designer se bazeaza pe nuante deschise, tonuri pastelate de crem, bej, gri si accente de roz prafuit. Acestea confera eleganta spatiului si creeaza o iluzie de marire a acestuia. In dormitor au optat pentru finisarea peretilor cu o nuanta mai inchisa care contribuie la conturarea unei atmosfere romantice.

Logia a fost integrata in dormitor pentru a mari suprafata utila a garsonierei si a fost amenajata ca zona de relaxare langa geam. Un fotoliu de colt confortabil intregeste armonios conceptul incaperii.

Zona de noapte a fost pusa in evidenta prin schimbarea culorii vopselei folosita la pereti, intr-o nuanta pamantie de maro-roz. Usa tip filomuro, folosita la dormitor, se contopeste in peisaj, nu atrage atentia asupra ei, neavand toc si fiind vopsita la fel ca peretii.

Bucataria este amenajata modern, elegant, asigurand spatiul de gatit necesar, fiind complet echipata. In locul unei mese de dining conventionale, au optat pentru o masa-bar, o continuare a blatului de lucru, schimband doar finisajul prin folosirea lemnului aici.

Arhitectul Silvia Gonian, autoarea proiectului, locuieste in Miami, astfel ca urmarirea de santier a fost realizata de la distanta, pe baza unei organizari riguroase si a unei coordonari atente.

Design: Silva Gonian 

Foto: Ekaterina Titenko

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole