Gratarul din caramida – un must have in gradina

Cui nu-i place gratarul sa lase micii jos! Asa ar putea incepe un ad pentru sezonul cald, in care ne intrecem in bunatati asezonate cu muzica buna si companie pe masura!

Deschide Galeria

Gratarul a devenit, pentru orice curte, un detaliu important, care poate face diferenta dintre un weekend reusit si unul care trece usor neobservat. Pentru ca gratarul nu este doar despre mancare, in jurul sau adunandu-se prieteni si povesti, ce se transforma in amintiri reusite.

Daca si pentru voi gratarul este un must have, v-am pregatit cateva idei care pot constitui o sursa de inspiratie in creionarea designului perfect pentru gradina voastra!

In primul rand, va recomandam sa optati pentru un gratar construit din caramida Brikston, intrucat este rezistent la temperaturi inalte si intemperii (inghet – dezghet, ploi, furtuni), este durabil si usor de incadrat in designul curtii, pe care il completeaza, oferindu-i o nota de autenticitate.

Si aici optiunile sunt nelimitate: puteti alege un gratar cu design predefinit, cum sunt gratarele Brikston Tovaras si Camarad, cu un aspect placut, care vin sub forma de kit, cu toate elementele componente, pe care sa le asamblati singuri, in regim Do It Yourself, sau impreuna cu mesterul de gratare.

Sau, daca vreti sa realizati o varianta mai elaborata, plecand de la conceptele oferite de Brikston, puteti utiliza pentru constructia gratarului de la caramida clasica, Brikston CP, (simpla sau cu Model 01, 02 si 03), pana la caramizi cu un design inedit, cum sunt produsele Brikston CF 63 sau caramizi pentru zidarii aparente, din gama CK65.

De asemenea, gratarele pot fi lasate simple, pentru un aspect rustic, sau puteti sa le tencuiti, in functie de arhitectura gradinii si rezultatul dorit.

Pentru elementele stilistice, puteti utiliza si placaj ceramic Brikston Klinker, modern sau antichizat.

Un alt tip de gratar care se afla in trend este cel circular. Practic, de mici dimensiuni si usor de pus in opera, poate fi incadrat cu usurinta in orice colt din gradina.

Acesta poate fi construit din caramizi Brikston de diferite modele, care pot fi mixate, pentru a crea un gratar cu design original, la care sa gatesti ce poftesti!  Totodata, puteti crea un foisor in jurul gratarului sau o zona de relaxare, transformand astfel gatitul intr-un prilej de socializare cu prietenii sau familia. 

Si pentru ca noi credem ca gratarul este mai gustos cand il prepari tu… din temelii, te provocam sa ne trimiti fotografii cu gratarul construit de tine pe pagina de Facebook Brikston: https://www.facebook.com/Brikston/. Cele mai frumoase fotografii vor fi postate pe pagina oficiala de Facebook si Instagram!

 Spor la amenajari si bucate cat mai delicioase!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole