Inventia uimitoare pe care orice iubitor de pisici trebuie sa o aiba in casa

Mania pisicilor pe Internet este un trend aflat intr-o continua evolutie, inca de la inceputul anului 2007, cand primul video cu pisici a atins 1 milion de vizualizari pe Youtube.

Deschide Galeria

De atunci si pana in prezent, numarul animalelor de companie care au ajuns vedete este unul tot mai mare si cand vedem cat de dragute si simpatice sunt aceste necuvantatoare, nu putem sa nu intelegem de ce se intampla acest lucru.

Pisicile au un farmec aparte prin care reusesc sa ne faca sa le admiram cateodata si ore in sir, in timp ce acestea dorm, mananca sau alearga dupa luminite prin casa. Tocmai de aceea, era timpul ca cineva sa inventeze un dispozitiv dedicat pisicilor, pentru a le mentine ocupate, intr-un mod productiv si care sa nu va distruga locuinta.

Recent lansata campanie “One Fast Cat”, care are scopul declarat de a face pisicile fericite, a reusit sa stranga prin site-ul Kickstarter suma necesara pentru realizarea unei roti de hamster, dar dedicata pisicilor.

Targetul campaniei a fost mult depasit, utilizatorii indragind la nebunie ideea unei roti de hamster pentru pisici, la dimensiuni specifice micutelor feline.

Roata de hamsteri dedicata micilor feline are un design foarte atractiv, se preteaza in orice tip de living si iti va ajuta pisica sa se mentina in forma intr-un mod in care mobilierul tau nu va avea de suferit de la zgarieturi.

Sursa foto: Kickstarter

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole