Perdele si cortine pentru amenajarea bucatariei de vis

Nu stim daca esti genul de persoana careia ii place sa petreaca ore in sir in bucatarie pentru a gati mancare pentru familie, pentru prieteni sau pentru oaspetii care vin in vizita, dar te asiguram ca alegand sa iti amenajezi bucataria cu perdele si cortine, timpul petrecut in aceasta incapere va fi din ce in ce mai placut.

Deschide Galeria

Vei ajunge sa gatesti ore in sir, fara a-ti da seama ca faci mancare pentru o intreaga garnizoana, doar prin simplul fapt ca o perdea sau o cortina mai cocheta poate face timpul sa zboare si sa te simti extrem de bine intr-un spatiu amenajat ca la carte.

Bucataria ta va radia de eleganta si va emana rafinament, nu doar prin mancarurile sofisticate pe care le gatesti, ci si prin designul interior al acesteia.

Cortinele si perdelele pot fixa un ambiant perfect pentru a prepara ceva ce nu ai mai incercat niciodata, ceva excentric, ceva exotic, ceva ce se gateste doar prin tari aflate in elita gastronomica a lumii.

Mediul ambiental se poate transforma si intr-unul mai intim, tragand cortinele sau perdelele, atunci cand vrei sa gatesti in liniste, fara ca atentia ta sa fie distrasa de ceea ce se intampla pe strada sau in curte.

Rafinamentul dat de aceasta alternativa pentru un design mai excentric, vine cu marele avantaj ca poti alege materiale foarte usor de curatat si de intretinut pentru perdelele si cortinele din bucatarie.

De altfel, acesta este si singurul argument pe care il au persoanele care nu poseda cortine sau perdele la geamurile din bucatarie, invocand faptul ca acestea se murdaresc usor si prind mirosul mancarii foarte repede.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru acest aspect, deoarece cu o cortina sau o perdea de calitate, insotite si de o hota eficienta, nu vei avea niciodata probleme de o asemenea natura.

Spor la amenajarea bucatarie si spor la gatit!

Sursa Foto: TopDreamer.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole