Reamenajarea bucatariei si a livingului intr-un apartament din Bucuresti

Problema spatiului este intampinata de multi proprietari. Pe langa solutiile de depozitare, tipurile de mobiler si alte trucuri vizuale care ar putea salva spatiul, unirea a doua camere intr-o singura incapere este o idee in acest sens.


Deschide Galeria

Designerii de la Davindsign, care s-au ocupat de acest proiect au amenajat, intr-un singur spatiu, livingul si bucataria.

Initial, pentru a mai castiga in dimensiune, au renuntat la un perete despartitor. Asta i-a ajutat sa aseze o bucatarie estetica si utila pe un singur perete.

Pentru a crea un spatiu aerisit si deschis, designerii au ales perdele diafane, din in, pe intreg peretele si mai mari decat dimensiunile ferestrei.

Confortul si estetica mobilierului este data de materialul din care este alcatuit: MDF furnuit si MDF vopsit. Cu exceptia scaunelor, tot mobilierul a fost facut la comanda pentru a se potrivi dimensiunilor incaperii.

Marea provocare a designerilor de la Davidsign a fost amenajarea unei mici zone de dining. Masa a fost asezata intre spatiul bucatariei si cel al livingului, reusind sa pastreze loc intre ele.

Lustrele lumineaza separat aceste doua zone principale, subliniind astfel existenta atat a bucatariei, cat si a livingului.

In living, spatiul mic a fost valorificat printr-un set de doua canapele si taburete, asezate concentric, in jurul mesei de cafea.

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...