Relaxare si confort – 12 piese de mobila cu aceste functii

Dupa relaxare si confort tanjeste orice om cand ajunge acasa dupa o zi obositoare petrecuta la serviciu. Cand trecem pargul casei, cu totii suntem in cautarea unui loc unde sa ne odihnim. Canapelele si fotoliile sunt, de obicei, primele obiecte de mobilier la care "apelam". Acestea trebuie sa fie confortabile si trebuie pozitionate in asa fel incat sa ne putem uita la televizor in timp ce ne odihnim, sau sa putem citi, sau chiar sa putem atipi.

Deschide Galeria

Modelele pe care le vedeti in imagini sunt creatiile unor designeri care cauta in permanenta solutii de relaxare. Putem spune, de asemenea, ca aceste modele de piese de mobila sparg barierele conventionalului, atunci cand ne referim la formele pe care le-au adoptat.

Citeste si Canapele coltar – un design functional pentru living

Putem vedea un fotoliu sub forma unei decoratiuni origami, sau o saltea care are si functia de invelitoare, sau o canapea facuta doar din perne, toate acestea sunt special gandite pentru a fi cat mai confortabile.

Aceste obiecte concepute pentru relaxarea si confortul utilizatorului nu am putea sa le incadram intr-o singura categorie. Ele sunt undeva la imbinarea dintre fotoliu, canapea, saltea sau saltea gonflabila. Dar acest lucru nu este foarte important, ci finalitatea conteaza. Desi forma acestora poate o sa vi se para bizara ele sunt cat se poate de confortabile.

Citeste si Canapea care se transforma in pat supraetajat

Sursa foto design-milk.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole