Renovarea bucatariei – solutii de reamenajare

Renovarea bucatariei este un lucru pe care cu totii il facem de cateva ori pe parcursul catorva ani, deoarece multe lucruri tind sa se strice, peretii isi pierd din vietatea culorilor si fiind un mediu in care se gateste, bucataria este cea mai supusa deteriorarii incapere din intreaga casa.

Deschide Galeria

Vorbind despre aceasta bucatarie renovata complet si amenajata intr-un stil foarte modern si eficient, te poti inspira cand vine vorba de schimbarile pe care si tu va trebui sa le pui in practica, mai devreme sau mai tarziu.

Construita initial in stilul anilor ’80, aceasta casa a fost transformata intr-un atelier pentru mesteri. Desi restul casei a fost remodelata cu grija si bun-gust, bucataria a fost finalizata cu graba si fara prea mare atentie la detalii.

Avand in vedere incaperea lunga in care a fost construita bucataria, cu pereti de separare foarte grosi, drumul pana la bucatarie nu era unul primitor si orice oaspete se simtea complet deconectat de atmosfera din living in momentul in care trebuia sa vina aici pentru o bautura racoritoare.

Proprietarului ii placea foarte mult sa gateasca, iar bucataria aceasta devenea un spatiu frustrant pentru el si tocmai de aceea s-a hotarat sa apeleze la niste specialisti in materie de design interior pentru a-l ajuta sa faca din bucatarie acel spatiu primitor care ofera energie pozitiva tuturor celor care vin la masa.

In numai 6 saptamani, designerii au reusit sa renoveze si sa reamenajeze complet bucataria, transformand-o exact in spatiul dorit de proprietar. Primitoare, estetica si cu multe spatii de depozitare, proprietarul s-a declarat multumit de lucrari si recomanda oricarei persoane nemultumite de o anumita incapere din casa sa apeleze cu incredere la designeri specializati.

Convertind intreg spatiul bucatariei intr-unul deschis, open space, aceasta incapere a capatat personalitate, pastrand si elementele mestesugaresti, cum ar fi blaturile si podele din lemn, pentru a intari caracterul initial al intregului spatiu.

Bucatariile open space sunt la mare cautare in acest an, iar problema cauzata de mirosul de mancare care se poate raspandi in toata casa se rezolva foarte usor cu o hota performanta si eleganta, integrata foarte bine in designul bucatariei.

 Sursa fotografii: Archello.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole