Saturat sa plateasca o chirie extrem de mare pentru conditiile de care beneficia, Alek Lisefski, un web designer californian de 31 de ani, s-a hotarat sa isi adune toate cunostintele in domeniul constructiilor si sa isi faca singur o casa de vis, pentru care nu trebuie sa plateasca chirie.

In dauna unui credit bancar, Alek Lisefski s-a hotarat sa contruiasca singur o casa in care sa locuiasca alaturi de familia sa, totul cu costuri totale de $30.000. Desi are o suprafata de 2,5 X 6 m, familia Lisefski este foarte incantata de noua lor locuinta, iar tocmai spatiul redus este ceea ce ofera intregul farmec.

Alek si-a dorit sa isi schimbe prioritatile in viata si tocmai de aceea a construit aceasta casa mica: “Locuind intr-o casa atat de mica, spatiul ma va obliga sa duc o viata mai simpla, mai organizata si mult mai eficienta”, a mentionat Alek Lisefski.

Probabil ca pentru multi dintre noi ar reprezenta o provocare mult prea mare, dar curajul necesar pentru a-ti lua viata in propriile maini este de admirat, mai ales daca rezultatele sunt uimitoare, cum este si cazul acstei casute.

Casa a fost construita pe sasiul unei remorci si beneficiaza de un etaj, unde este situat dormitorul care are si un spatiu generos pentru haine, un living cu o canapea cocheta si o priveliste fascinanta, inspre padure, inspre natura.

Aceasta casa, foarte cocheta si amenajata exemplar, este exact ceea ce isi dorea Alek pentru a se concentra mai mult asupra muncii sale si pentru a-si demonstra ca este capabil sa isi ia viata in propriile maini.

Genul acesta de constructii ofera un real exemplu tinerilor care nu doresc sa isi faca un credit bancar si ii motiveaza sa isi urmeze visul pe deviza “less is more!”.

Sursa: Tiny-Project.com 

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!