Inspiratia de azi vine sub forma acestui apartament de 48 metri patrati amenajat pentru un tanar ce si-a dorit un spatiu confortabil si modern. Pentru a scoate maximum din amenajare, spatiul apartamentului a fost optimizat prin cateva modificari.

Una din acestea a fost amenajarea unui spatiu pentru dormit intr-o fosta camara; s-au operat lucrari asupra peretilor (ce nu erau de rezistenta), astfel incat locul sa poata fi amenajat cu un pat si o comoda. Apoi, restul camerei a fost marit prin renuntarea la balconul tip logie si integrarea lui in spatiul livingului.

Amenajarea astfel obtinuta este una mai coerenta, iar intreaga suprafata a apartamentului este utilizata eficient. Locuinta este mai luminoasa, iar functiunile se inlantuiesc armonios.

Inca de la intrare, spatiul holului ofera un aer dinamic, cu un perete-accent amenajat cu albastru. Piesele de mobilier alb, alaturi de oglinda contribuie la conturarea unui decor ce iti atrage privirea, echilibrand cromatic spatiul.

Partea de living inspira un aer retro prin detaliile elementelor alese. Camera este abordata minimal, lasand spatiul sa respire. Mobilierul asigura nevoia de depozitare prin cele 2 dulapuri ce fac parte din corpul pozitionat langa zona de dormit. Detaliile decorative imbogatesc senzorial amenajarea prin texturi si culori, iar finisajele reflecta lumina si amplifica spatiul. Un rol important il joaca si iluminatul artificial prin scafe cu spoturi, dar si prin proiectoarele orientabile pe sina care asigura o lumina uniforma in tot apartamentul.

Pentru bucatarie, amenajarea urmeaza linia designului de inspiratie retro, dar pastrand un caracter contemporan. Tanarul proprietar a ales sa renunte la dulapurile din partea superioara a bucatariei, ele fiind inlocuite cu 2 etajere ce permit expunerea diferitelor decoratiuni cu tematica. Astfel, depozitarea principala este concentrata in dulapurile inferioare. Dispunerea compacta, pe o singura latura a mobilierului, incluzand si electrocasnicele ofera un plus de spatiu pentru locul de luat masa, amenajat la fereastra. Posterele inramate completeaza imaginea stilului retro discret conturat prin setul de masa si scaune, iar corpul de iluminat supradimensionat pune in valoare acest set-up.

Baia te va surprinde prin cromatica calda si placuta, precum si prin elementele decorative, gresie, blatul lavoarului, oglinda, toate imbinandu-se intr-o amenajare originala si bine conturata.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare!

Sursa: Anna Modjaro

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!