10 dormitoare in nuante de gri

Inspirati de premiera filmului Fifty Shades of Grey, incercam si noi sa va aratam – de data asta doar zece – tipuri de dormitoare decorate in culoarea gri.

Deschide Galeria

Culorile au calitatea de a genera reactii puternice si descriu foarte bine personalitatea unui om. Unii isi vopsesc camerele in albastru, altii in alb, dar griul este o culoare versatila care functioneaza perfect indiferent ca materializeaza in vopseaua de pe perete sau in obiectele din casa.

Griul este o culoare care da profunzime si personalitate locului in care este integrat. Nuantele de gri variaza de la griul deschis, spre alb, pana la gri-albastru inchis, sau poate varia de la bej si gri maroniu, pana la un gri mai rece, care bate spre albastru.

Citeste si 60 de dormitoare moderne din Romania

Griul se potriveste foarte bine si ca nuanta de fundal a camerei, griul lasa orice alta culoare care produce contrast sa capteze atentia, si o pune in valoare. Cristalele si metalele pretioase deseneaza niste contururi deosebite pe un fundal gri.

Nuanta de gri care se apropie de negru are un aer foarte sofisticat si este ideala pentru dusumele sau pentru decorarea unui singur perete din camera. Are profunzime si nu pare banal.

In final putem spune ca griul este o culoare sexy si versatila care te poate suprinde prin profunzimea ei.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole