10 lucruri pe care orice femeie la vrea in casa

Stim cu totii ca necesitatile femeilor si cele ale barbatilor difera, iar cand vine vorba de designul interior sau lucrurile care ar trebui sa fie prezente intr-o casa sau nu, divergentele in ceea ce priveste gusturile si preferintele pot fi cu atat mai accentuate.

Deschide Galeria

Pentru a defini cat mai succint necesitatile de baza pe care le-ar dori orice femeie la ea in casa, avem o lista mai jos, iar daca ai ceva de adaugat, o idee sau o categorie in plus, asteptam sugestiile tale cu mare drag.

10. Legume si fructe proaspete pe masa

Orice femeie isi doreste legume si fructe proaspete pe masa, nu doar din punct de vedere al sanatatii, ci si din punct de vedere estetic, mai ales pentru intampinarea oaspetilor.

9. Setul potrivit de perne

Un set de perne potrivit, atat pentru canapea, cat si pentru dormitor, este exact ceea ce isi doreste o femeie care pune pret pe confort, dar fara a neglija aspectul.

8. O masa sau un birou pentru aranjat

O doamna nu vrea niciodata sa fie grabita cand se aranjeaza si vrea mereu sa iasa in evidenta cu cate ceva atunci cand iese in oras.

7. Un covor confortabil si stilat

O casa fara covoare este de cele mai multe ori un semn ca in casa locuieste un barbat. Femeile prefera covoarele confortabile, care sunt si elegante, pentru a se bucura de acel aer primitor al unei podele acoperite cu bun-gust.

6. Un dispozitiv in bucatarie care sa faca de toate

Nimanui nu ii place sa aiba 10 lucruri diferite pentru a face 10 actiuni diferite. Tocmai de aceea, bucataria unei gospodine trebuie sa aiba un aparat care sa poate face mai multe lucruri.

5. Spatii de depozitare adecvate

Fara spatii de depozitare adecvate si amenajate frumos, o femeie nu va fi niciodata complet fericita in casa.

4. O piesa unica realizata la comanda

Fie ca este vorba de o opera de arta sau un obiect de mobilier, orice femeie isi doreste ceva unicat, realizat la comanda pentru a se integra perfect cu designul casei.

3. Oglinzi duble

Pentru a fi mereu aranjata la “4 ace”, o femeie are nevoie de acest gen de oglinzi.

2. Obiecte pentru calatorii

Avand in vedere numarul ridicat de calatorii pe care il fac oamenii in ziua de azi, acele haine sau lucruri pentru concedii, care stau de cele mai multe ori in bagaje, trebuie depozitate cu stil.

1. O piesa de traditie

Ceva mostenit de la parinti sau de la bunici trebuie sa faca mereu parte din casa unei femei. Poate fi o bijuterie, un obiect de mobilier sau poate chiar o opera de arta.

 

Sursa Foto: ElleDecor.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole