10 studiouri amenajate special pentru persoane creative

Se stie ca scrisul nu e treaba usoara si ca pentru  a naste o capodopera literara ai nevoie de inspiratie, de un mediu care sa iti stimuleze creativitatea si in care sa te simti impacat cu tine insuti si care sa te ajute sa asterni pe hartie cele mai frumoase senzatii si trairi.


Deschide Galeria

Unii scriu bine in medii galagioase, unii prefera cafenele intunecate in timp ce altii scriu in natura sau in intimitatea unui birou mic si ticsit de alte tomuri. Tine de preferintele fiecarui scriitor in parte. Iata zece exemple de studiouri in care scriitorii se simt cel mai bine si unde isi ating nivelul maxim de productivitate.

Chiar daca in fisa postului dumneavoastra nu se regaseste activitatea de creatie literara puteti admira aceste locuri minunat amenajate si sa va inspirati pentru a decora una dintre camerele casei dumneavoastra in mod similar sau pentru a da ideile mai departe celor care au nevoie de ele.

Poate cel mai important lucru pe care il putem observa in studiourile de mai sus este ca toate se folosesc din plin de lumina naturala, aceasta fiind cea mai buna pentru concentrare si pentru ochi. Ferestrele mari care capteaza lumina pe o perioada indelungata a zilei sunt cheile tuturor spatiilor de lucru productive. Materialul cel mai des folosit este lemnul, iar paletele de culori sunt naturale si calde, menite sa relaxeze si sa induca o stare de confort si siguranta. 

Unul dintre cele mai interesante studiouri prezentate este cel cu biblioteca circulara amplasata la inaltime. Pentru cei care locuiti la casa si aveti mansarda deasupra livingului, iar dimensiunile acesteia nu sunt suficient de mari pentru a o amenaja ca pe o camera obisnuita atunci transformati-o intr-o biblioteca sau intr-un spatiu de depozitare la inaltime cu ajutorul unui arhitect. 

Articole noi

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...