15 idei de foișoare ideale într-o curte mare

Foișoarele pot adăuga valoare și funcționalitate unei curți mari, oferind un loc de relaxare și socializare în aer liber.

Iată 15 idei de foișoare ideale pentru o curte mare:

 1. Foișoare cu design clasic: Alegeți un foișor cu un design tradițional, cu coloane și acoperiș, pentru un aspect elegant și sofisticat.
 2. Foișoare rustice: Un foișor cu elemente rustice, cum ar fi grinzi de lemn și mobilier din lemn masiv, poate da un farmec natural curții.
 3. Foișoare moderne: Optați pentru un foișor cu linii curate, finisaje moderne și mobilier minimalist pentru un aspect contemporan.
 4. Foișoare cu acoperiș de stuf: Acoperișul de stuf poate adăuga o notă naturală și textură foișorului, creând un loc plăcut de relaxare.
 5. Foișoare cu podea de lemn: Folosiți podeaua din lemn pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare în foișor.
 6. Foișoare cu ferestre și uși din sticlă: Foișoarele cu ferestre și uși din sticlă pot oferi o priveliște frumoasă asupra grădinii.
 7. Foișoare cu șemineu sau șemineu de grădină: Adăugați un șemineu sau un șemineu de grădină pentru a crea o atmosferă confortabilă și pentru a vă bucura de foișor și în serile mai reci.
 8. Foișoare cu mobilier confortabil: Alegeți mobilier de grădină confortabil, cum ar fi canapele, scaune cu perne moi și mese pentru a crea un spațiu de relaxare plăcut.
 9. Foișoare cu iluminat ambiental: Adăugați iluminat ambiental, cum ar fi lămpi solare, lumânări sau becuri, pentru a crea o atmosferă plăcută în serile târzii.
 10. Foișoare cu spațiu pentru bucătărie în aer liber: Dacă vă place gătitul în aer liber, adăugați un foișor cu un spațiu pentru bucătărie, cu grătar, aragaz și chiuvetă.
 11. Foișoare acoperite cu viță de vie sau plante agățătoare: Plantarea viței de vie sau a altor plante agățătoare pe foișor poate aduce un aspect natural și o umbră plăcută.
 12. Foișoare cu terasă înălțată: Ridicați foișorul deasupra nivelului grădinii pentru a crea un spațiu distinct și pentru a vă bucura de o priveliște panoramică.
 13. Foișoare cu hamac sau leagăn: Adăugați un hamac sau un leagăn pentru un loc perfect de relaxare și meditație.
 14. Foișoare cu fântână sau cască de apă: O fântână sau o cască de apă poate aduce sunete relaxante și o atmosferă liniștită.
 15. Foișoare cu terasă de yoga sau meditație: Dacă sunteți pasionați de yoga sau meditație, creați un spațiu special pentru aceste activități în cadrul foișorului.

Alegeți un design care se potrivește stilului și nevoilor voastre personale și transformați curtea mare într-un loc perfect pentru relaxare și socializare în aer liber.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole