15 modele de bucatarii in paleta neutra de culori

Pentru decorul unei bucatarii exista diferite optiuni in ceea ce priveste culorile. Unii prefera nuante mai intense care sa ofere dinamica si sa creeze o zona de accent in locuinta, altii dimpotriva, prefera elemente neutre, calme care sa relaxeze privirea si care sa ofere o atmosfera linistita in intreaga incapere.

Deschide Galeria

Alegerea unei palete neutre de culori poate fi integrata intr-un stil vintage, minimalist, shabby chic sau scandinav. Toate acestea au in comun nuante de bej, crem, griuri deschise, toate integrandu-se armonios in amenajari de bucatarie.

Bucatariile cu mult alb sunt luminoase si ofera o atmosfera deschisa, calda. Lemnul este o aditie perfecta, in forma podelei sau a altor piese de mobilier care ofera un plus de caldura incaperii. Tot in categoria elementelor naturale intra si piatra care, de asemenea, poate fi integrata in bucatarie, ca structura a blatului de lucru.

Puteti incerca si combinatia clasica de alb-negru, pe care o regasim deseori in amenajarile scandinave. Nu va temeti sa explorati idei noi pentru bucatarie. Schimbarea este binevenita intotdeauna! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole