15 modele de dormitoare in care a fost integrat lemnul

Camerele decorate cu lemn starnesc intotdeauna interesul. Culoarea naturala a lemnului ofera camerei o ambianta placuta si se poate integra cu usurinta in multe stiluri de design interior.

Deschide Galeria

In galeria alaturata gasiti numeroase exemple de amenajari in care lemnul este elementul principal. Fie ca este vorba de un pat cu baldachin, fie ca avem un pat confectionat din paleti, fie ca parchetul are o culoare care se asorteaza cu peretii tot din lemn, fie ca este vorba de o masarda cu un aspect rustic, lemnul predomina ca material de constructie.

Lemnul este poate unul dintre cel mai versatile materiale, este rezistent, usor de manevrat si de montat, foarte usor de intretinut si are ofera o paleta variata de culori si texturi.

Citeste si 15 idei de bai cu lemn integrat

Amenajarile din lemn au inceput sa fie tot mai preferate de catre cei care prefera stilul industrial. Acesta se imbina perfect cu celelalte elemente ale stilului industrial, precum tevile de metal, liniile drepte ale mobilei si textura de caramida nefinisata.

Lemnul egalizeaza cel mai bine variatiile de temperatura facand camera sa fie calduroasa iarna si racoroasa vara. Acest lucru inseamna ca o astfel de camera este mai eficienta din punct de vedere energetic prin reducerea costurilor la incalzire.

Locuitul intr-o camera decorata cu elemente din lemn este mai sanatos, iar pe langa calitatea buna a aerului studiile au dovedit ca formele arhitecturale armonioase, cu o paleta de culori calde oferite de culoarea lemnului au un impact pozitiv asupra oamenilor contribuind la o stare de spirit buna.

Citeste si Amenajare de casa – lemnul la superlativ

Sursa foto: trendir.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole