20 de idei pentru rafturile tale de vin

Vinul, pe langa faptul ca este o bautura foarte buna si benefica sanatatii in cantitati modice, este si un simbol al elegantei, al unui statut social si denota rafinamentul persoanelor care consuma aceasta bautura fina, in diverse varietati.


Deschide Galeria

Orice pasionat de vin are grija de “crama” lui de acasa si vrea sa o amenajeze in asa maniera incat ea sa fie cat mai aspectoasa si sa pastreze vinul vechi in conditii optime. Vinul, odata ce imbatraneste, devine tot mai bun si tocmai de aceea ar trebui sa ai niste rafturi pentru sticle care sa reziste in timp.

Nu trebuie sa te gandesti ca te va costa o avere un asemenea proiect de amenajare a unor rafturi foarte elegante si practice pentru vinurile tale, deoarece noi iti oferim solutii din categoria DIY – Do It Yourself si astfel iti vei pune aptitudinile la incercare.

Iubitorii de vin vor intelege cel mai bine cat de important este un spatiu cu rafturi stabile pentru vinurile speciale, iar aceste creatii realizate prin inventivitatea unor oameni, te vor inspira si iti vor da curajul sa te apuci si tu de creat rafturi.

Sa nu te gandesti ca vei avea nevoie de materiale sofisticate sau de o pregatire in tamplarie. Vei avea nevoie doar de entuziasm, pasiune si multa, multa imaginatie si creativitate. Gandeste-te in primul rand unde ti-ar dori sa tii aceste rafturi de vin si poate te va inspira locul.

Vrei sa fie pus intr-un loc vizibil pentru ca toata lumea sa il admire, fiind propria ta creatie. Poti pleca de la a instala rafturi chiar in tocul usii sau poate stii pe cineva care are un butoi vechi acasa sau la tara si il poti folosi in acest proiect.

Posibilitatile sunt extrem de variate si cu siguranta vei fi mandru de realizarea ta, mai ales cand toti prietenii tai te vor felicita!

Sursa Foto: Pinterest.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...