fbpx

23 de case de vis construite din containere de transport

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Cati oameni stiu exact cum arata casa lor de vis? Probabil ca foarte multi dintre voi stiu in mare parte cum si unde va fi viitoarea voastra casa si aveti deja un plan prin care va ganditi cum sa o construiti. Unii oameni stiu deja si cum vor sa decoreze fiecare camera in parte si stiu chiar si culorile peretilor din toate incaperile.

Deschide Galeria

Putem spune ca si noi ne numaram printre aceste persoane, care stiau exact ce isi doresc, dar toate aceste idei au fost repede spulberate in momentul in care am dat peste aceste 23 de case superbe, realizate din containere de transport.

Este foarte greu sa iti imaginezi cum o casa intreaga, foarte luxoasa si spatioasa, poat fi construita din containere de transport, la preturi infinit mai mici decat cele construite folosind materialele conventionale.

Te invitam sa tragi un ochi peste aceste designuri de case, care au fost realizate la mai putin de un sfert din pretul unei case, care iti pot oferi tot luxul si confortul pe care ti l-ai dorit vreodata de la locuinta ta de vis.

Avand in vedere ca intregul schelet este practic un container de transport sau mai multe, in functie de caz, in situatii de urgenta, cum ar fi cutremurele, inundatiile sau alte calamitati naturale, casa ta va fi mult mai rezistenta decat una cu o fundatie care poate fi grav avariata.

Nu iti spunem acum ca o constructie conventionala nu este rezistenta, dar apeland la aceste containere de transporturi, care sunt foarte solide, realizate din metal, siguranta casei tale va creste, iar daunele pe care le va suferi in situatii defavorabile vor fi mult mai mici.

Luand in considerare faptul ca sunt mult mai ieftine si de cele mai multe ori mai rezistente, casele realizate din materiale neconventionale, cum ar fi containerele de transport, sunt din ce in ce mai cautate in randul persoanelor care doresc maximum de confort, la preturi mult mai mici.

Noua ne-au captat fara doar si poate atentia si iti reomandam sa te documentezi si asupra costurilor unui container de transport inainte de a suna un arhitect pentru a-ti face proiectul de casa, folosindu-se de materialele deja clasice in constructii.

Sursa fotografii: BrainWreck.com 

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...