8 modele de casute eco-friendly

1. Casa Solenta Este un concept romanesc de locuinta moderna si ecologica. Iata cum ar putea fi tradus: accesibilitate, versatilitate, consum minim de energie, costruri de exploatare reduse, impact ecologic pozitiv, arhitectura nonconformista si un mediu interior luminos.
2. Free Spirit Tree Homes din Canada Sunt construite pentru oamenii creativi care doresc ca prin infatisarea casei in care locuiesc sa-si expuna personalitatea. Au forma de sfera de lemn care atarna din copac. Sunt adaptate la climatul rece al Canadei.
3. Casuta de hobbit din Wales, Anglia Daca v-a placut filmul Lord Of The Rings, sigur o sa va placa si aceste casute. Sunt sapate in dealuri, au intrari si ferestre rotunde, iar in loc de acoperis se afla chiar coama unui deal.
4. Casuta din lemn, Spania Este construita de arhitectul Alventosa Morell, din lemn reciclat, sticla si beton. Interiorul este “scaldat” in lumina naturala si foloseste surse de energie regenerabile.
5. Cabana din lemn, Vancouver Se afla in mijlocul naturii, are vedere spre un rau din apropiere, este construita in totalitate din materiale eco-friendly si este independenta din punct de vedere energetic.

Articole noi

Inspiratie din natura – Amenajare moderna apartament 90mp

Intr-un decor neutru, minimalist, cu nuante calde, deschise, regasim...

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...