8 variante de cazi pentru gradina ta

O cada in gradina sau in curte este tot ceea ce iti trebuie pentru a te destinde si pentru a te simti minunat la tine acasa. Cand vine vorba de cazi, variantele difera foarte mult si de aceea trebuie sa iei o decizie bine informata, avand in vedere ca este o achizitie destul de costisitoare.

Deschide Galeria

Cazile se preteaza la casele care au o curte sau o gradina foarte generoasa si ofera un mic lux pe care trebuie sa il ai, mai ales daca vrei sa iti transformi locul pe care cu drag in numesti acasa, intr-un real paradis.

Fie ca vei opta pentru o cada pe care o vei putea muta in diferite zone ale gradinii sau poate iti vei dori sa construiesti una intr-un loc stabil in curte, cazile iti vor aduce placere si relaxare indiferent de anotimpul in care te vei afla.

Cada cu leduri

O cada careia ii vei putea schimba locul in curte, in functie de preferinta sau de pozitia soarelui, vine cu mare avantaj ca vei avea mereu o alta priveliste.

Cada mica si cocheta

Aceasta cada micuta si cocheta este exact elementul de care ai nevoie pentru a te relaxa si detensiona dupa o zi lunga de munca.

Cada in curte la munte

O mica “fortificatie” in dreptul foisorului este o alegere optima pentru toti cei care isi doresc sa dea petreceri de vara la ei acasa.

Cada plutitoare

Daca ai un iaz langa casa ta sau ai acces la un lac, o cada plutitoare este o alegere de vis. Te vei bucura de apa fierbinte din cada, in timp ce vei pluti pe apa racoritoare a unui lac de munte.

Cada in gradina

Cazile din gradina sunt un element romantic, elegant si rafinat, de care te vei bucura cu fiecare ocazie.

Cada pentru doua persoane

O cadita mica, de doar doua persoane si cu o masuta in centru poate face diferenta dintre o zi care se termina mereu cu bine si o zi in care nu ai reusit sa scapi de stresul cotidian.

Cada din lemn

Cazile construite in lemn au un farmec cu totul si cu totul aparte, iar acest lucru se va resimti de fiecare data cand vei intra intr-o astfel de baie fierbinte, numai buna pentru a te elibera de toate grijile.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole