Amenajarea unui apartament de 2 camere in tonuri vibrante pentru o familie cu 3 membri

Amenajarea de astazi ne demonstreaza ca folosirea culorilor indraznete, a  imprimeurilor si a temele geometrice pot imprima spatiului un aer tineresc, cu multa personalitate.

Deschide Galeria

Spatiul este locuit de o familie cu 3 membri, mezina fiind o fetita cu varsta de 12 ani. Beneficiarii si-au dorit un dormitor pentru fetita, o zona pentru depozitare si un echilibru intre functional si estetic. Cerintele au fost minime, pentru un locuit confortabil si decent, iar solutia a fost renuntarea la living pentru ca acesta sa fie transformat in camera copilului. Designerii care s-au implicat in acest proiect au reusit sa ofere locuintei un aer modern, elegant si potrivit nevoilor acestora.

Design-ul este modern cu note scandinave iar accentul este pus pe simplitate si functionalitate. Spatiul lasat liber, liniile curate neintrerupte si finisajele delicate sunt cateva din elementele de baza ale acestei amenajari.

Desi spatiul nu este foarte generos, bucataria este dotata cu tot ce trebuie din punct de vedere functional. Mobila este minimalista, cu front lucios si are la baza sistemul push in ceea ce priveste deschiderea usilor si sertarelor. Lumina naturala patrunde cu usurinta prin usa de la balcon, reusind sa-si puna amprenta asupra intregului spatiu. Corpurile de iluminat, reusesc sa puna in valoare  fiecare zona si impresia lasata este urmata de sentimentul unui spatiu plin de caldura si confort. 

Dormitorul fetitei este  amenajat dupa gustul si personalitatea ei. Camera este luminoasa, colorata si vesela. Galbenul reuseste sa aduca energie si o nota personala intregului interior. Suprafata camerei a permis amenajarea  a trei zone importante: zona de dormit, de lectura si de relaxare. Un pat micut, cu tablia captusita cu textil de culoare ocupa centrul peretelui iar restul pieselor de mobilier: un birou pentru lucru si un corp de mobila cu rol de biblioteca au foste pozitionate in jurul acestuia. In plan paralel este amenajat un dresing incastrat pe intregul perete.  Pentru un plus de spatialitate, sunt montate oglinzi pe usile culisante ale acestuia, astfel lumina se reflecta si mareste vizual spatiul.

Centrul de interes al dormitorului matrimonial este patul foarte generos si tapitat. Simplitatea si functionalitatea sunt aduse in prim plan prin realizarea unui ambient modern care ne lasa imaginea unui spatiu elegant si rafinat
Jocul de texturi, atentia la detalii si tapetul cu tema gometrica evita monotonia si creeaza un impact vizual placut. Pe un fundal predominat alb s-au integrat in schema cromatica nuante de gri, care echilibreaza spatiul, contribuind astfel la o atmosfera odihnitoare si relaxanta.

Baia pune accent pe unitate si functionalitate.  Abundenta albului reuseste sa amplifice vizual spatiul iar simplitatea mobilierului contribuie la exploatarea maxima a spatiului.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole