Idei pentru designul dormitoarelor mici

Dormitoarele mici sunt mai actuale ca niciodata. Noile ansambluri rezidentiale construite mizeaza pe un pret mic, insa fac compromisuri la spatiul dedicat camerelor. Astfel ajungem in fata faptului implinit si cu o mare necesitate, aceea de a decora si mobila un spatiu nu foarte generos.

Deschide Galeria

Desi am mai abordat acest subiect in cadrul articolelor noastre, noi si noi modele pentru dormitoarele mici apar mereu, astfel incat ne dorim sa vi le impartasim pentru momentul in care veti ajunge si dumneavoastra la capitolul decor dormitor.

Tendinte in amenajare

Variantele pe care mizam de aceasta data sunt pe alocuri excentrice dar care, suntem convinsi ca va vor atrage privirile.

Se insista pe culorile puternice ca violetul si pe design inovativ ca paturile suspendate. Sticla isi gaseste si ea locul in aceste noi decoruri prin rafturi sau etajere subtile care reflecta lumina si ofera un plus de eleganta. Dormitoarele cu tematica castiga teren in preferintele locatarilor, mai ales in camerele adolescentilor care pun pret pe originalitate si individualitate. Tematica marina poate fi usor realizata printr-un poster care sa imite un acvariu imens; puteti adauga diverse alte elemente care sa completeze tematica in functie de stilul adoptat.

Stilul vintage poate fi usor redat prin mobilier sau elemente ca pernele decorative sau valize pe post de noptiere. Adaugati si un perete de caramida pentru un design mai indraznet si efectul este garantat.

Tineti cont de optimizarea spatiului de depozitare atunci cand amenajati dormitoarele mici. Cea mai simpla varianta prin care puteti castiga spatiu suplimentar este sa amenajati un pat cu numeroase sertare dedesubtul lui astfel incat sa va permita sa depozitati lucrurile mari ca pilotele sau pernele pentru oaspeti. 

Sursa foto: architecturendesign.net

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole