Elemente de decor care pot transforma o amenajare

Iti invarti privirea prin casa si constientizezi din ce in ce mai mult ca vrei o schimbare. Te-ai plictisit de aceeasi canapea, acelasi covor si eternul perete alb de pe hol care nu iti mai spune nimic cand te intorci acasa. Insa nu stii cu ce sa incepi. Ideea unei renovari totale nu-ti surade deloc. Iata ce poti face cu doar cateva elemente de decor.

Deschide Galeria

Pentru masa din dining, schimba scaunele; pe toate sau doar partial. Vopseste-le in culori diferite pentru a inveseli atmosfera si a starni creativitatea culinara. Cu o astfel de schimbare vei fi in tendintele noi care promoveaza asimetria si diversitatea intr-un stil relaxat.

Peretele din living pe care nu ai stiut niciodata cum sa-l introduci in decor, iti va surade mai mult daca il personalizezi. In magazinele de antichitati vei gasi lucruri valoroase de agatat pe pereti. Sau creaza-ti propriile opere pe care sa le impartasesti cu cei care vin vizita. Monteaza pe intreg peretele tablouri sau fotografii in rama. Aseaza-le in orice ordine doresti si aduna marimi variate, de la mici la mari. Acest fel de colaj va transforma total livingul. O alta transformare pe care o poti face este sa vopsesti cu un motiv preferat si sa accentuezi astfel peretele si sa transpui un nou stil amenajarii.

Micile schimbari conduc spre marile efecte obtinute din ajustari si imbunatatiri aduse unei camere. Nici bucataria nu face exceptie. Fie ca schimbi culoarea peretilor, adaugi un poster haios si cateva elemente vintage, vei scapa de plictiseala din bucatarie. Nu te feri de culori puternice sau de printuri cu fructe sau legume, orice schimbare e binevenita.

Peretele alb din hol ti se pare anost. Iata cum poti sa-i vii de hac. Alege un motiv geometric, de exemplu si aplica-l sub forma unui poster sau print pe perete. Efectul este garantat.

Cu siguranta nu te-ai gandit la asta pana acum, dar iata ce iti propun. Orice este situat la inaltime atrage atentia; acest lucru este valabil si pentru tavanul din casa ta. Fie ca il vopsesti intr-o alta culoare sau doar agati o planta, toate privirile se vor indrepta catre el. La fel de bine functioneaza si corpurile de iluminat cu forme ciudate, abstracte si asimetrice. Tine cont de asta data viitoare cand vei renova.

Nici atmosfera din baie nu iti mai surade? Iti spunem noi ce poti face. Schimba oglinda. Alege un model interesant, in stilul vintage si gata. De-acum vei vedea cu alti ochi baia. Nu lasa stilul conformist si unitar pe care il gasesti in  magazine sa dicteze decorul din casa ta. Implica-te si personalizeaza spatiul pentru confortul tau!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole