Trucuri de folosit pentru spatiile mici

Pentru toti cei care stiu cum e sa locuiesti in spatiile mici din apartamentele urbane, e important fiecare sfat oferit prin care isi pot imbunatati perimetrul locuit.

Deschide Galeria

Estetica si functionalitatea fac rareori casa buna intr-un apartament mic, insa cand reuseti sa le imbini pe amandoua, atunci te poti declara multumit. Iata ce puteti face pentru ca utilul si placutul sa fie sinonime si in casa voastra.

Tipul de mobilier pe care urmeaza sa il alegi este cheia intregii amenajari. Cu cat este mai eficienta cu atat este mai buna pentru spatiul in care locuiesti. Un pat cu diverse compartimente  pentru depozitare este cel ideal. Vei scapa astfel de multe batai de cap cand vine vorba de depozitarea lucrurilor voluminoase sau chiar a o parte din haine.

Scaunele tip otoman sunt chic, moderne si adaptabile in orice spatiu. Le poti folosi in locul fotoliilor, atat pentru sezut cat si pe post de masuta de cafea. Si daca tot am pomenit de masuta de cafea, orientati-va catre cele care ofera spatiu suplimentar de depozitare, eventual cu sertare.

Stocati pe verticala! Este cea mai simpla solutie pentru a nu aglomera spatiul cu prea multa mobila. Fie rafturi integrate in perete, fie etajere libere, dar eficient asezate, toate sunt binevenite pentru a pastra ordinea printre lucruri. Adaugam aici si cutiile de depozitare colorate in diferite forme care sunt placute si inveselesc atmosfera din camera.

Foloseste iluzia optica! Alege canapeaua si scaunele cu picioare subtiri astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu din podea.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole