14 idei de amenajari interioare cu culoarea roz

Inainte de a spune ca e usor, trebuie sa stii ca nu vorbim aici de roz trandafiriu, roz cenusiu sau roz balais, vorbim de rozul fucsia, sau de celebrul roz “bonbon”. Nu este deloc o culoare usor de manevrat, mai ales cand vrem sa o folosim pe suprafete mari, sau sa o utilizam pe obiecte pe care in mod normal nu isi gaseste locul. Iata insa cateva idei de amenajari interioare in care rozul bonbon se simte ca la el acasa:

Deschide Galeria

Foloseste roz in cazul tapiseriilor. Ai probabil un fotoliu in casa, sau un scaun care nu este pereche cu celelalte, mostenire fiind din casa veche sau de la parinti. Imbraca-l in roz. Si acorda-i un loc de onoare in living. Poti proceda la fel si in cazul canapelei.

Daca nu ai un fotoliu la dispozitie atunci pune mana pe o pensula si pe cutia de vopsea si ataca scaunele de bucatarie sau cele de bar. Acestea vor avea un efect si mai puternic intr-o bucatarie complet alba.

Ai un scrin in casa? Sau un dulap stingher cu sertare? Sa il coloram atunci. Daca nu vrei sa mergi chiar atat de departe atunci vopseste doar manerele sertarelor. Ai grija sa nu procedezi asa daca ai un dulap in tonuri de maro sau verde pentru ca nu arata grozav. Daca te gandesti ca baia ta este plictisitoare, poate ar trebui sa dai putina culoare cazii sau chiuvetei.

Roz bonbon pe perete? De ce nu. Nu e ok sa varuiesti o camera intreaga pentru ca este posibil sa devii foarte agitata intr-o camera de culoarea fondantelor, insa un perete ingust si inalt sau un perete cu tablouri in alb si negru ar putea fi colorat cu incredere.

Foloseste roz in bucatarie. Usile dulapurilor abia asteapta sa capete personalitate. Si mai foloseste culoarea roz si in camera copiilor unde tonurile si nuantele ar trebui sa fie intr-o petrecere continua. Si, daca iti ramane la final inca o galeata de vopsea, atunci ia o scara si varuieste si tavanul din living! Va arata senzational. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole