O nunta magica si plina de culoare intr-un decor original in Bucuresti

Nunta se numara printre cele mai frumoase momente din viata unui cuplu. Este acel moment unic, intesat de trairi intense si emotii puternice, ale caror amintiri dainuiesc o viata intreaga in sufletele celor doi. Si pentru ca ne dorim ca acest moment sa ramana in amintirile noastre ca un eveniment deosebit atat pentru protagonisti cat si pentru invitati, acordam o deosebita importanta unei organizarii impecabile.

Deschide Galeria

De aceea, ne-am propus sa va prezentam astazi povestea cununiei Andreei si a lui Vlad, doi tineri frumosi care si-au dorit o abordare originala pentru aceasta zi frumoasa din viata lor. 

Evenimentul a avut loc pe terasa El Patio, un spatiu neconventional din centrul Bucurestiului, care a fost transformata cu acest prilej intr-un cadru de poveste imbracat de flori cu parfum de vara si de sentimentul placut al emotiilor puternice.

Amenajarea a fost semnata de colaboratorii nostri de la Atelierele Ilbah care prin acest eveniment si-au dovedit maiestria in realizarea unei scenografii superbe, inedite si pline de farmec. Ne-a impresionat faptul ca intregul decor a fost gandit si realizat de cursantii Atelierelor Ilbah sub indrumarea dibace a arhitectului si trainerului Miruna Ardelean. Astfel, participantii la cursul de Specialist Decorator alaturi de floristii priceputi, si ei, la randul lor absolventi ai cursurilor de Decorator Floral, au dat frau liber imaginatiei si au creat cele mai frumoase aranjamente de vara, care au intregit conceptul de picnic urban, tematica acestui eveniment. Proiectul a durat doua saptamani, timp in care fiecare detaliu a fost pus cap la cap, iar rezultatul final sa fie cel pe care il veti putea admira in galeria foto de mai sus.

Adieri de lavanda, de floarea soarelui si flori inmiresmate de camp, toate integrate in aranjamente originale cu sticle, felinare colorate, lumanari discrete si texturi de panza de sac si dantela, iata doar cateva din elementele care au stat la baza decorului creat in curtea unei superbe case vechi din Bucuresti. Avand ca materii prime obiecte de zi cu zi, cum ar fi niste simple borcane si sticle, aranjamentele realizate cu multa indemanare s-au conturat in ornamente incantatoare cu iz rustic, armonios integrate in peisajul urban al terasei. Frumusetea lor ne transmite pasiunea, ilustrand creativitatea cu care acestea au fost lucrate. Si elementele surpriza nu s-au oprit aici. Mesaje amuzante pe dop pentru miri sau scrise cu creta pe bucati de tabla scolara, iata doar cateva din ideile ingenioase care ne-au placut in mod deosebit.

Pentru noi, povestea nuntii Andreei si lui Vlad este o dovada ca frumusetea sta in lucrurile simple si in abordarile inedite care transforma un astfel de eveniment intr-o  sarbatoare de neuitat pentru toti participantii.

Informatii suplimentare despre cursurile organizate de Atelierele Ilbah si evenimentele gazduite de terasa El Patio, puteti gasi aici

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole