Casa pe trei niveluri in stil industrial, din Auckland, Noua Zeelanda

Cand vine vorba de Noua Zeelanda, aproape orice gand ne duce la peisajele de vis din zonele rurale si cele urbane din aceasta tara situata la capatul lumii, care are ceva aparte, ceva ce putine tari au.

Deschide Galeria

Din punct de vedere arhitectural, Noua Zeelanda este caracterizata de cladiri moderne, extrem de bine realizate si construite, dar inca se mai pot vedea si accentele coloniale britanice, acestia fiind primii care au realizat cladiri in insula situata in Oceanul Pacific.

Auckland este unul dintre cele mai mari orase din aceasta tara, iar casele de vis si cladirile superbe nu putea lipsi dintr-un oras care de ani de zile este inclus in top 10 cele mai frumoase orase din lume in care poti locui.

Aceasta bijuterie arhitecturala, casa de vacanta construita in stil industrial, este foarte atractiva, atat ca design, cat si din punct de vedere al confortului si peisajului inconjurator.

Avand 3 niveluri, casa de vacanta realizata de Crosson Clarke Carnachan Architects, situata la marginea apei, are un aspect care face ca doar doua etaje sa fie vizibile de la strada, iar din fata casei poate fi observat si cel de-al treilea nivel.

O asemenea casa de vacanta poate fi catalogata de orice revista sau site de specialitate ca fiind una de vis, luand in considerare designul sau interior si exterior, precum si confortul si utilitatile pe care le poseda.

Lasand cu mare usurinta lumina naturala sa intre, prin vastele geamuri care au preluat rolul peretilor si avand o priveliste superba asupra orasului Auckland si a podului care leaga orasul de restul imprejurimilor, trezirea in aceasta casa este o reala placere, care iti ofera energie pozitiva din primele momente ale diminetii.

Lemnul masiv si albul omniprezent in care, fac din aceasta resedinta de vacanta din Auckland un loc de vis, care poate servi ca izvor de inspiratie pentru toti cei care isi doresc amenajarea casei intr-un stil aparte, intr-un stil industrial.

Sursa Foto: http://inthralld.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole