Rafturi si biblioteci rotative pentru casa ta

Amenajarea interioara a casei tale trebuie sa fie practica si in acelasi timp estetica, mai ales daca spatiul de care beneficiezi nu este atat de  generos pe cat ti-ai dori. Pentru spatiile mici trebuie sa gasesti mereu solutii inventive prin care sa maximizezi utilitatea zonei folosite din casa.

Deschide Galeria

Una dintre solutiile cele mai implementabile pentru orice casa se refera la rafturile si bibliotecile rotative, care pe langa faptul ca te ajuta sa economisesti spatiu sunt si extrem de estetice, oferind o noua aura intregului design interior al livingului, fiind practice si pentru holuri sau alte incaperi din casa.

Pentru cei care au un apetit ridicat pentru lectura, cartile sunt cu siguranta ultimul lucru la care ar renunta daca vine vorba de aruncat lucruri pentru a face loc in casa si tocmai de aceea iti recomandam o varianta viabila, care te va face sa-ti ingrijesti si cartile dragi, dar in acelasi timp sa ai si un simt practic pentru casa ta.

Mobilierul va capata o noua forma, iar cu timpul, daca iti vei da seama ca spatiul din sufrageria ta nu este suficient, vei alege sa cumperi sau sa realizezi la comanda mai multe obiecte de mobilier rotativ care sa se integreze perfect cu designul de camera ales.

Piesele rotative pot fi pictate sau vopsite in diferite culori si astfel, vei avea ocazia sa iti schimbi designul casei de fiecare data cand te-ai plictisit de cel vechi, iar prietenii tai vor fi mereu surprinsi de faptul ca ai redecorat din nou casa.

O asemenea alegere este atat practica, cat si estetica, iar costurile nu sunt deloc unele piperate, mai ales daca te gandesti la numeroasele variante de amenajare si reamenajare pe care le vei avea la dispozitie in locuinta ta.

Rafturile si bibliotecile rotative iti vor schimba perceptia asupra mobilierului de interior, iar de acum incolo cu siguranta vei cauta si o parte practica, pe langa cea estetica, de fiecare data cand vei cumpara o piesa noua de mobilier.

Sursa Foto: http://inthralld.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole