Mobila pentru camera copiilor – Paturi in forma de cort

Reclama

Camera copiilor va fi una dintre cele mai problematice incaperi din intreaga ta casa, deoarece pe langa certurile dintre copii, la ordinea zilei in cele mai multe cazuri, acestia vor strica lucruri, decoratiuni, obiecte de mobilier, prin simplul fapt ca sunt copii si alearga si se joaca mult in camera lor.


Deschide Galeria

Acest lucru are farmecul sau, dar intodeauna trebuie sa fii pregatit pentru a repara ceva si pentru a folosi materiale de cea mai buna calitate cand vine vorba de amenajarea camerei de copii de la tine din casa.

Materialele durabile sunt de preferat, avand avantajul rezistentei la uzura in timp, dar vin si cu marele dezavantaj prin faptul ca gusturile copiilor se schimba mereu, iar tu va trebui sa te adaptezi noilor tendinte si trenduri din domeniul amenajarilor interioare.

Ceea ce nu lipseste din nici o camera pentru copii este un pat, iar in cazul in care sunt mai multi frati, mai multe paturi. Ele sunt indispensabile oricarei camere de acest gen, deoarece va fi locul unde vor dormi copiii tai.

Unul dintre cele mai moderne lucruri pentru care poti opta cand vine vorba de paturile din camera copiilor este patul in forma de cort, care are un design complet inedit si atractiv, care va aduce zambetul pe buzele oricarui copil.

Un asemenea pat este extrem de practic, iar copilului tau ii va creatia ca este mereu in natura, in excursii, eliminand astfel plictiseala care poate aparea foarte rapid la un copil in crestere, mai ales daca sta in acelasi spatiu.

Paturile cort nu sunt foarte scumpe, iar daca nu iti doresti sa le achizitionezi de la un magazin de specialitate, le poti realiza la comanda la orice tamplar iscusit in care ai incredere si care foloseste materiale de cea mai buna calitate.

Sursa Foto: http://inthralld.com/

Articole noi

Bucura-te de serile de vara in mansarda, fara tantari

Cum aerisești camerele de la mansardă și ții departe...

Apartament de trei camere amenajat in nuante pastelate pentru o familie tanara din Bucuresti

Povestea de astazi are ca protagonist un apartament de...

Amenajare zona de zi pentru un cuplu de tineri – Casa in stil scandinav

Proiectul a vizat intr-o prima etapa doar parterul casei,...

Locuinta de 38 mp amenajata modern in nuante de bej

Desi suna putin (masurat in metri patrati), suprafata acestui...

Acessorii pentru un plus de confort in dormitor

Fie ca ne dorim un somn mai bun ori...