Mobila pentru camera copiilor – Paturi in forma de cort

Camera copiilor va fi una dintre cele mai problematice incaperi din intreaga ta casa, deoarece pe langa certurile dintre copii, la ordinea zilei in cele mai multe cazuri, acestia vor strica lucruri, decoratiuni, obiecte de mobilier, prin simplul fapt ca sunt copii si alearga si se joaca mult in camera lor.


Deschide Galeria

Acest lucru are farmecul sau, dar intodeauna trebuie sa fii pregatit pentru a repara ceva si pentru a folosi materiale de cea mai buna calitate cand vine vorba de amenajarea camerei de copii de la tine din casa.

Materialele durabile sunt de preferat, avand avantajul rezistentei la uzura in timp, dar vin si cu marele dezavantaj prin faptul ca gusturile copiilor se schimba mereu, iar tu va trebui sa te adaptezi noilor tendinte si trenduri din domeniul amenajarilor interioare.

Ceea ce nu lipseste din nici o camera pentru copii este un pat, iar in cazul in care sunt mai multi frati, mai multe paturi. Ele sunt indispensabile oricarei camere de acest gen, deoarece va fi locul unde vor dormi copiii tai.

Unul dintre cele mai moderne lucruri pentru care poti opta cand vine vorba de paturile din camera copiilor este patul in forma de cort, care are un design complet inedit si atractiv, care va aduce zambetul pe buzele oricarui copil.

Un asemenea pat este extrem de practic, iar copilului tau ii va creatia ca este mereu in natura, in excursii, eliminand astfel plictiseala care poate aparea foarte rapid la un copil in crestere, mai ales daca sta in acelasi spatiu.

Paturile cort nu sunt foarte scumpe, iar daca nu iti doresti sa le achizitionezi de la un magazin de specialitate, le poti realiza la comanda la orice tamplar iscusit in care ai incredere si care foloseste materiale de cea mai buna calitate.

Sursa Foto: http://inthralld.com/

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...