Casa amenajata pentru pisici

Se pare ca iubirea pentru animalele de casa a depasit orice limite pentru barbatul care a cheltuit nu mai putin de 35.000 dolari pentru a-si transforma locuinta intr-un adevarat paradis pentru pisici.

Deschide Galeria

Omul are in posesie 18 feline domestice, la care tine atat de mult incat a facut tot posibilul sa le asigure tot confortul si conditiile la care unele pisici nici nu viseaza, ba chiar nici unii oameni.

Renovarea casei a fost una foarte solicitanta pentru cei care au facut-o, cerintele barbatului fiind foarte complexe. In casa s-a montat o spirala – pasarela, trepte micute care sa conduca la diferite platouri / pervaze, coloane cataratoare prevazute cu mocheta speciala pentru pisici si cel mai important, a fost instalat un sistem de ventilatie special care sa asigure improspatarea regulata a aerului – o necesitate pana la urma intr-o locuinta cu atatea pisici.

Dupa renovare casa a devenit un rai multicolor al pisicilor. Fiecare incapere este creata in asa fel incat peste tot sa existe tot felul de elemente care sa le usureze viata animalelor, dar si sa o faca mai interactiva. Blaturi, trepte, pervaze si decoruri naturale pentru ca felinele sa se simta cat mai bine.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole