Atemporal si discret: mese de dining Girsberger

As fi crezut ca este imposibil sa satisfaci in acelasi timp toate gusturile in materie de design interior, dar acum incep sa cred ca totusi Girsberger se apropie foarte mult de a atinge acest ideal. Desi le-am incadrat la categoria mese de dining, acestea nu sunt doar pentru aceasta zona a casei. Combinate cu scaune inedite sau canapele atipice ar putea deservi cu succes si o zona de zi sau de living chiar.

Deschide Galeria

In orice caz, indiferent unde le-ai amplasa vor deveni in scurt timp punctul focal al intregii incaperi. Iti prezint mai jos cinci dintre mesele de dining concepute de Girsberger pentru a te inspira in amenajarea acestei zone din casa ta.

  1. Modern Organic – Masa din lemn natural cu scaune in stil contemporan

Masa din lemn masiv aduce un strop de rafinament naturii crude. Tablia mesei este formata din doua placi de lemn dispuse in oglinda creand astfel un design echilibrat, completat de picioarele drepte, metalice. Incadrata de cele doua canapele in stil industrial, din piele si metal, aceasta masa este tot ce lipseste dintr-un decor minimalist.

  1. Office Chic – o piesa de mobilier sofisticata

Iata o masa de dining, pe care noi am vedea-o amplasata mai degraba intr-un birou foarte spatios. Girsperger a pastrat combinatia dintre lemn si metal pentru masa insa a decis sa o prezinte acompaniata de cateva fotolii simple, rosii.

  1. Nur – simplitate si materie prima

Tablia mesei este realizata dintr-o singura placa de lemn, iar aspectul sau usor nefinisat este completat de picioarele realizate din beton. Pentru a pastra aceasta rupere a monotoniei pieselor finisate pana in cel mai mic detaliu, a fost incadrata de o bancheta din piele si metal pe o parte si pe cealalta de scaune individuale.

  1. Minimalist Max – design minimalist cu accente contemporane

Simplu. Simplu. De trei ori simplu. Nimic nu se compara cu liniile clare si simple ale acestei mese. Amplasata intr-un interior contemporan, va deveni locul preferat al oricarui invitat care va intra in casa dumneavoastra.

  1. Trio of Xeno – lemn si culoare

Daca pana in prezent culoarea nu a fost un amanunt pregnant, iata ca a venit si randul ei sa iasa in evidenta alaturi de aceasta masa de dining realizata complet din lemn. Turcoazul inchis (teal) este o alegere suprinzatoare pentru o zona de luat masa, insa, in aceasta combinatie, pare sa fie cea mai buna idee din lume.

 

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole