Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind compus din baie generoasa, un hol de intrare cu dulap incastrat, camera principala cu rol de bucatarie, living si zona de luat masa si un balcon conceput ca o oaza de relaxare.

Deschide Galeria

Realizat pentru o domnisoara tanara, cu stil, proiectul s-a derulat natural, fara modificari substantiale, clientul avand incredere totala in experienta biroului de proiectare. A rezultat un spatiu luminos, confortabil cu o armonie perfecta intre functional si estetic, totul cu un buget pastrat in parametri rezonabili. 

Designerii din echipa de proiectare au propus mai multe variante de mobilare si zonificare, intr-una din ele a fost sugerata amplasarea unui pat si a unei canapele separate, insa clientii au ales in final in favoarea spatiului si au optat pentru canapeaua extensibila.

Zona de living a fost atent impartita in zone de recreere, de gatit si depozitare; logia vine in completarea spatiului interior, a fost creat separat un spatiu de odihna si depozitare (extrem de util).  Fiind gandita ca o vacanta  cu mult soare,  amenajarea balconului are in prim plan nuanta de galben deschis a vopselei lavabile aplicate pe pereti si tavan, si a materialului canapelei;  accentuand centrul de interes.

Combinatia de culori neutre reuseste sa creeze o atmosfera calma, relaxanta. Nuante de albastru au fost inserate in piesele de decor si mobilier pentru a pune in valoare caracterul spatiului.

Designerii au propus acele panouri riflate albe in spatele canapelei si deasupra mobilierului de bucatarie suspendat ( mascand tubulatura de ventilatie) pentru a contura mai bine conceptul amenajarii si a defini un spatiu unitar, coerent din punct de vedere stilistic.

Design: Maximadzhi

Foto: Tatiana Nikita

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole