Alege sa petreci mai mult timp afara – decoreaza si experimenteaza in outdoor

Anotimpurile se repeta si aici partea buna a lucrurilor cand traiesti in Romania este ca in aproximativ 3 din 4 anotimpuri ti se ofera o vreme acceptabila, buna sau chiar ideala pentru statul afara. Afara, adica in spatiul din jurul casei tale, vine la pachet cu o multime de utilizari potentiale ale acestui mediu. In primul rand, aproape orice activitate din interior poate fi traita si experimentata si in outdoor. De la gatit, servit masa, dormit, pana la activitati fizice cum ar fi inotul sau gradinaritul. Decorarea si amenajarea peisajului exterior sunt cruciale deoarece dupa gard, primul impact asupra oricarui vizitator il are felul cum arata curtea.

Deschide Galeria

Materialele de constructie abunda in zona aceasta, trebuie doar sa iti lasi spiritul creativ la joaca si sa treci la fapte. Atunci cand decizi sa profiti la maxim de outdoor stilul in care decorezi este dictat si de modul cum iti propui sa utilizezi spatiul. Asadar prima parte mai complicata este sa trasezi alei – cai de acces, dar totodata si granite care impart curtea pe zone. Le poti pava cu solutia Brikston gardening sau poti sa folosesti pavajul ceramic klinker, mult mai elegant. Acesta din urma permite o punere in opera variata, foarte usoara si o mentenanta pe masura. Poti consulta galeria foto pentru cateva modele de aranjare si combinare a nuantelor de pavaj ceramic klinker.

Daca iti place sa gatesti in aer liber, sigur vei dori sa instalezi un gratar. Pentru serile relaxante petrecute cu familia sau prietenii, gratarul este o bucatarie de vara in sine. Zona de servit masa poate fi plasata intr-un foisor sau pe veranda. Si acestea pot fi simplu amenajate cu dale, trepte si contratrepte ceramice sau direct cu pavaj. Atmosfera si ambianta sunt importante atunci cand te ocupi de designul spatiului de outdoor, asa ca stabileste-ti de la inceput cateva repere clare, uita-te in jur si vezi ce tip de gradini te atrag – pot fi gradini englezesti, nordice sau tropicale si imagineaza-ti unde te-ai simti mai bine.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole