Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a Bucurestiului, acest apartament dispune de trei camere, 80 metri patrati utili si 40 metri patrati de terasa (un mare atuu al apartamentului). La cerinta beneficiarilor, in prima faza a fost amenajata doar o parte a locuintei: doar zona de zi si dormitorul matrimonial.

Deschide Galeria

Preluat de la dezvoltator ca locuinta noua, finisata, apartamentul a trecut printr-un santier relativ usor pana sa ajunga sa se cheme “acasa”.

Arhitectul proiectului, Cristina Micu ne povesteste ca “la momentul inceperii proiectului de design interior, apartamentul avea montate finisajele interioare de la dezvoltator, insa asa cum procedam de fiecare data, pentru a da o nota personala locuintei, am intervenit pe anumiti pereti cu finisaje speciale, cum ar fi vopsea decorativa si vopsea lavabila colorata, creand accente pentru fiecare camera. La bucatarie am adaugat ceramica noua pe perete, in zona dintre corpurile de mobilier.”

Unul din elementele cheie al amenajarii este relatia living-bucatarie: proprietarii si-au dorit sa fie cat mai transparent, sa para ca spatiul este mai mare si sa existe o comunicare vizuala dar in acelasi timp sa poata inchide etans usa de la bucatarie cand este nevoie. Astfel a aparut un perete de sticla cu rama neagra, cu un aer usor industrial.

Nuante neutre, predomina griurile si albul, cateva culori pudrate si accente de albastru intens formeaza paleta cromatica a locuintei, la care se adauga cu succes lemnul, prezent atat la mobilier cat si ca riflaje pe pereti sau elemente de decor.

  • Tip: apartament 3 camere;
  • Suprafata utila: 80mp interior +40mp terasa;
  • Suprafata utila amenajata: 51mp;
  • Locatie: Bucuresti;
  • Buget: 30.000euro (manopera inclusa, lucrari minore);
  • Durata: 5-6 luni (proiect+implementare);
  • Fotografii: Arthur Tintu (Zinz Photography);

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole