Amenajare moderna in culori vibrante intr-un apartament de 2 camere si 54 mp

Despre avantajul principal al proiectului de fata arhitectii ne povestesc ca “in cazul acestui proiect a fost ca l-am inceput inca din faza de santier si astfel am putut modifica anumite spatii in plan. “

Deschide Galeria

“Astfel, am renuntat la a mai inchide bucataria si holul si in acest mod, toata zona de zi a devenit foarte flexibila si omogena. Acest lucru fiind ideal mai ales in cazul unui apartament cu o suprafata nu foarte mare.”

Apartamentul cu doua camere din complexul rezidential Parcului 20, aflat in vecinatatea parcului Herestrau din Bucuresti, se remarca printr-o paleta cromatica indrazneata, cu accente puternice de culoare (galben mustar, roz pudra, tente de aurii).

Beneficiarii si-au dorit un stil elegant, feminin, cu spatii cat mai luminoase si culori calde, puternice.

La nivel de compartimentare, locuinta dispune de o zona de zi generoasa (reconfigurata atent de catre designerii proiectului), hol de intrare primitor si un dormitor matrimonial. Un aspect inedit al acestei zonificari il reprezinta cele doua bai: baia cu lavoar si dus, inchisa cu sticla – din dormitorul matrimonial si baia din hol cu lavoar si wc. 

Dormitorul este destul de aerisit; avand o suprafata relativ mica, designerii au optat pentru mutarea dressingului principal pe unul din peretii livingului, cu usile placate cu sticla bronze pentru a mari vizual spatiul si a capta mai multa lumina naturala.

Daca doresti sa colaborezi cu Cristian il poti contacta la adresa: contact@cristianpatrascu.ro 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole