Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de lemn intr-un ansamblu monocromatic, pentru un beneficiar care intre timp a devenit partenerul de viata al designerului: o poveste de design si iubire.

living modern cu loc de luat masa si birou ascuns in mobilier
Deschide Galeria

Lucia Gutiu Sucala ne povesteste ca a fost o adevarata provocare sa regandeasca proiectul, sa faca o tranzitie de succes de la un singur beneficar (care subliniase doar ca are nevoie de un spatiu de birou si prezenta culorii verde) la o locuinta pentru o viitoare tanara familie, cu suficient spatiu de depozitare, birou mai spatios pentru ambii beneficiari.

Tot o provocare a fost sa gandesc ansamblul care separa livingul de bucatarie , care era obligatoriu sa ramana pe pozitie din cauza ca atat din tavan cat si din pardoseala erau foarte multe cabluri pentru prize, tv, internet, termostat…iar mutarea lor implica prea multe daune aduse, in special in pardoseala, unde este incalzirea, drept urmare, acel ansamblu separa cele 2 zone- bucataria si zona de zi iar acolo am integrat si TV. ul.”

Paleta cromatica propusa de Lucia este una neutra, a mizat pe un contrast alb-gri antracit, care pune foarte bine in evidenta nuanta parchetului. Canapeaua – coltar dintr-un material textil galben deschis se remarca pe un fundal gri inchis , placare de caramida aparenta.

In amenajarea care a durat aproximativ un an (trecand prin probleme cu stocuri, intarzieri mari de comenzi, anumite piese inlocuite etc) au fost investiti aproximativ 37000 de euro. Au ales sa investeasca intr-o calitate medie , “nu am optat pentru lucruri ieftine dar nici cele mai scumpe, fiind un apartament de tranzitie, care ne va ramane mic la un moment dat.”

Mai multe proiecte ale Luciei gasiti aici: https://www.facebook.com/GutiuDesign

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole