Continuă relaxarea din vacanță și acasă cu E.ON Cool

Cele mai citite

Temperaturile încă se mențin ridicate și probabil te gândești cum să profiți de ultimele  zile de concediu planificate pentru vara aceasta. Știm că îți place să simți căldura la mare sau la munte, însă nu și acasă, acolo unde îți petreci timpul alături de cei dragi.

Dacă te gândești să îți cumperi un aparat de aer condiționat, avem pentru tine un pont bun – acum poți alege E.ON Cool și ai parte de o soluție completă care te scapă de orice bătaie de cap.

Ai totul inclus, de la livrare şi montare aer conditionat în doar 3 zile lucrătoare, până la servicii post-instalare pentru ca tu să te bucuri acasă de zile răcoroase de vară.

Alege pachetul potrivit nevoilor tale

Fiecare casă este diferită, de aceea cu soluția E.ON Cool ai la dispoziție aparate de aer condiționat de la branduri cunoscute precum Gree – cel mai premiat brand în aer condiționat, dar și Bosch, Fujitsu sau Yamato. Acestea au capacitate de 9000 BTU/h, 12000 BTU/h sau 18000 BTU/h, sunt silențioase, creează un mediu sănătos, sunt controlabile de la distanță prin wi-fi și sunt dotate cu funcții smart. 

Nu-ți fă griji pentru bugetul de vacanță

Acum nu trebuie să mai alegi între confortul de acasă și vacanța mult visată. Îți iei E.ON Cool și achiți în rate lunare fixe pe 1, 2 sau 3 ani. Scapi de stresul plăţii integrale sau a avansului și ai zero cheltuieli neprevăzute pe durata contractului.

Ai consum redus de energie și ești sustenabil cu natura

Toate aparatele de aer conditionat din soluția E.ON Cool au tehnologie Inverter ce asigură un consum redus de electricitate cu până la 33%.  Astfel, prin înlocuirea unui aparat vechi se obține un confort superior printr-o răcire mai performantă, iar diferența de bani față de un aparat mai puțin eficient se recuperază datorită consumului mai scăzut.

Ai extra beneficii precum servicii tehnice și garanție extinsă 

Stai fără griji cu o garanție extinsă pe o perioadă de 5 ani pentru pachetul achiziționat. În plus, beneficiezi de o serie de servicii tehnice menite să te ajute oricând ai nevoie și să îți ofere timp pentru tine:

  • Anual ai servicii de întreținere a aparatului de aer condiționat
  • Anual beneficiezi de servicii de curățare și igienizare 
  • 24/7 ai intervenții la instalația electrică.

Acum poți să beneficiezi și de reduceri după instalare dacă recomanzi soluția E.ON Cool prietenilor tăi și intrați în programul E.ON Friends. Ai 100 lei reducere pentru fiecare contract nou încheiat ca urmare a recomandării tale. Mai multe recomandări, mai puțin de plătit!

Mai mult, în perioada 22-31 august 2022 beneficiezi de 100 lei reducere pentru achiziția pachetului E.ON Cool SMART cu aparate de aer condiționat din gamele GREE Muse sau BOSCH 3000i. Profită acum de oferta la aer conditionat și bucură-te de tot confortul la tine acasă.

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa