fbpx

Apartament de 3 camere – Amenajare moderna in tonuri de gri si violet

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Amenajat pentru o familie tanara, apartamentul de 3 camere a fost gandit intr-un stil modern cu accente si detalii eclectice,  conturand o atmosfera eleganta, fara a deveni sobra.

Deschide Galeria

Paleta cromatica are la baza nuante deschise de gri, puse in evidenta printr-un contrast curajos de nuante mai inchise de violet. Ca regula predominanta, nuantele mai inchise au fost utilizate la mobilier si decoratiuni. 

Culorile puternice si variate folosite in camera copilului ies putin din tiparul general al amenajarii si delimiteaza clar trecerea dintre spatii. Echilibrul este asigurat de plafonul alb si nuanta deschisa a parchetului. Tapetul cu motiv floral, in culori saturate, contribuie la crearea unei atmosfere energice, optimiste. 

Pentru a da senzatia de un plus de spatiu, a fost aleasa aceeasi nuanta deschisa a parchetului pentru toate camerele, mai putin baia si bucataria. Astfel, spatiul pare amplificat considerabil si mai luminos. 

Pardoseala din hol si bucatarie este placata cu gresie gri lucioasa, cu aspect de marmura, finisaj pe care il regasim si la peretii din baie. Pardoseala baii are aceeasi textura si culoare insa in varianta mata.

In living, peretele pe care este amplasat televizorul este placat integral cu piatra, finisaj care se pierde in nisa din plafon. Aceasi nisa din plafon o regasim simetric, pe peretele opus, dand senzatia unor pereti mai inalti. Tapetul in nuante deschise de gri constituie un fundal neutru, linistitor pentru piesele de mobilier din living. 

Zona de dining, integrata in camera de zi, a fost amplasata la fereastra pentru a beneficia de cantitatea maxima de lumina naturala. Este accentuata la nivelul plafonului printr-o lampa moderna, suspendata.

Amenajare realizata de Irina LimonovaInstagram

Fotografii: Vitaliy Ivanov

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...