Apartament de 3 camere – Amenajare moderna in tonuri de gri si violet

Amenajat pentru o familie tanara, apartamentul de 3 camere a fost gandit intr-un stil modern cu accente si detalii eclectice,  conturand o atmosfera eleganta, fara a deveni sobra.


Deschide Galeria

Paleta cromatica are la baza nuante deschise de gri, puse in evidenta printr-un contrast curajos de nuante mai inchise de violet. Ca regula predominanta, nuantele mai inchise au fost utilizate la mobilier si decoratiuni. 

Culorile puternice si variate folosite in camera copilului ies putin din tiparul general al amenajarii si delimiteaza clar trecerea dintre spatii. Echilibrul este asigurat de plafonul alb si nuanta deschisa a parchetului. Tapetul cu motiv floral, in culori saturate, contribuie la crearea unei atmosfere energice, optimiste. 

Pentru a da senzatia de un plus de spatiu, a fost aleasa aceeasi nuanta deschisa a parchetului pentru toate camerele, mai putin baia si bucataria. Astfel, spatiul pare amplificat considerabil si mai luminos. 

Pardoseala din hol si bucatarie este placata cu gresie gri lucioasa, cu aspect de marmura, finisaj pe care il regasim si la peretii din baie. Pardoseala baii are aceeasi textura si culoare insa in varianta mata.

In living, peretele pe care este amplasat televizorul este placat integral cu piatra, finisaj care se pierde in nisa din plafon. Aceasi nisa din plafon o regasim simetric, pe peretele opus, dand senzatia unor pereti mai inalti. Tapetul in nuante deschise de gri constituie un fundal neutru, linistitor pentru piesele de mobilier din living. 

Zona de dining, integrata in camera de zi, a fost amplasata la fereastra pentru a beneficia de cantitatea maxima de lumina naturala. Este accentuata la nivelul plafonului printr-o lampa moderna, suspendata.

Amenajare realizata de Irina LimonovaInstagram

Fotografii: Vitaliy Ivanov

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...