Inspiratie gasim in multe tipuri de spatii, fie ele studiouri, garsoniere, case generoase sau apartamente de bloc. Pentru astazi iti propunem 2 locuinte sub 40 de metri patrati care au fost reamenajate functional si cu bun-gust.

Daniela, designerul care s-a ocupat de ambele proiecte, a avut ca sarcina regandirea acestor spatii intr-un stil modern, actual, cu functiuni bine conturate. Modificarile s-au produs la nivelul mobilierului, decoratiunilor si al accesoriilor. Cu siguranta vei gasi idei pe care sa le poti pune in aplicare si in propria locuinta.

In primul studio, Daniela a lucrat la reconfigurarea zonelor, astfel incat spatiul de dormit sa fie usor delimitat de restul camerei; a mai fost nevoie si de un loc de luat masa, ce poate fi folosit si ca birou. Bucataria avea si ea nevoie de un aspect nou, mai unitar si mai placut la nivel estetic, fiind prima functiune cu care se intra in contact inca de la intrare.

Grinzile de lemn aparente existau in amenajare. Au fost puse in valoare cu o zugravire in alb a restului spatiului, iar corpurile de iluminat te fac sa ridici privirea si sa le admiri.

Patul a fost mutat la fereastra si delimitat printr-un corp de biblioteca de inaltime medie cu depozitare deschisa. Urmeaza apoi o canapea si un lampadar cu o masuta de cafea ce impreuna redau ideea unui living. Tot la fereastra, in capatul opus patului, Daniela a gandit un mic dining cu scaune transparente si un corp de iluminat suspendat cu globuri supradimensionate care au rolul sa puna in valoare decorul creat.

In cea de-a doua amenajare, principiul aplicat a fost asemanator, doar ca spatiul in acest caz a fost mai restrans. Si aici ceea ce a reusit sa realizeze Daniela este cat se poate de reusit. De la camera amenajata cu un divan ce poate fi extins si amenajat ca pat, pana la baie si bucatarie dotate cu minimul de confort. Imaginile vorbesc de la sine.

Speram sa te inspire ambele reamenajari si sa-ti fie utile in propria locuinta!

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!