Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4 al Bucurestiului si-au dorit o amenajare contemporana, cat mai aerisita  si cu o paleta cromatica neutra. Arhitectii de la Next Interior au dus aceasta misiune la capat; au preluat apartamentul “la alb” si au reusit sa-l transforme in locuinta mult visata.

Deschide Galeria

“Am stabilit de la inceput impreuna cu beneficiarii ca livingul este incaperea in care urmeaza sa isi  petreaca cel mai mult timp, si de aceea am vrut sa ii acordam o atentie deosebita in amenajare.

Aceasta incapere inglobeaza zona de living, cu o canapea generosa de la Divani&Sofa’, o zona de dining cu masa extensibila de la The Home, scaune din catifea de la Ioooi si o biblioteca realizata pe comanda.”

Bucataria, desi mica, este o zona primitoare, calda, iar din punct de vedere functional a fost exploatat fiecare colt pentru a asigura tot confortul in timpul utilizarii acesteia. Placarea celor doi pereti paraleli cu sticla bleu mareste vizual spatiul in timp ce creeaza o atmosfera joviala.

Arhitectii au optat pentru dispunerea mobilierului in forma de U, astfel in partea stanga regasim plita, chiuveta si masina de spalat vase, un spatiu de lucru la geam, cu un cuptor incorporabil sub blat iar in dreapta o zona de luat micul dejun, cu un modul extensibil.

In camera copiilor “tematica cu unicorni a fost un must-have, mai ales pentru cea mica, deci tapetul cu unicorni, nori si iepurasi de la VladiLA s-a integrat perfect cu dormitorul. Pentru a continua tematica, am aplicat pe dressing stelute si norisorii colorati realizati la comandă.”

Cele doua fetite, de 4 si 11 ani si-au dorit paturi separate dar in acelasi timp sa fie aproape una de cealalta asa ca acum impart o linie lunga de mobilier realizat la comanda, pe dimensiunile exacte ale camerei lor. Camera lor respecta stilul general al amenajarii insa contureaza o poveste diferita.

Investitia in amenajarea locuintei a fost in jur de 28000 de euro iar echipa Next Interiors s-a ocupat de tot, de la primele schite pana la implementarea corecta, aranjarea tuturor pieselor de mobilier si a decoratiunilor.

Studio de arhitectura: Next Interior

Fotografii: Stan Sebastian

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole