fbpx

Apartament modern de trei camere amenajat in tonuri neutre

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Situat intr-un complex rezidential din zona de nord a capitalei, apartamentul de trei camere si 78 de metri patrati utili a fost amenajat pentru o familie tanara si fiica lor.

Deschide Galeria

Amenajarea a avut la dispozitie un buget de 19000 de euro (fara a include finisajele) si a fost finalizata in 2020 pe baza conceptului si a atentei coordonari a studioului de arhitectura Cristian Patrascu. Implementarea proiectului a  durat in jur de trei luni.

Conceptul s-a conturat in jurul unui stil minimalist, modern, cu tonuri neutre de culori – nuante de gri, bej, lemn deschis. Accentele sunt date prin materialele textile folosite si plantele naturale.  Nuanta calda a parchetului confera acea caldura locuintei fiind si un fundal potrivit pentru paleta cromatica abordata. Dispunerea lui la 45 de grade genereaza dinamism, integrat armonios in conceptul modern al locuintei.

In cadrul amenajarii au fost propuse usi cu toc ascuns, care confera un aspect modern locuintei, foarte elegant.  Draperiile din catifea, achizitionate de la Kika, adauga culoare incaperilor si subliniaza eleganta acestora.

Spatiul aferent holului, fiind primul impact la intrarea in locuinta, a fost tratat special, constituind un rezumat al conceptului intregii amenjari.

“In capatul holului regasim un dressing realizat pe comanda, cu usi ce combina o serie de sipci de lemn cu oglinda intre ele. Astfel, fasiile de oglinda ofera niste reflexii interesante ale luminii. Gestul a fost dus mai departe, iar sipcile au fost continuate atat pe tavan cat si pe peretele adiacent.“

Livingul cu un design modern, minimalist include si bucataria open-space. Regasim aici nuante de alb, negru si accente de textura de lemn. Sticla colorata, folosita pentru splashbackul bucatariei este pusa in valoare de blatul din lemn marca Egger. 

Zona aferenta bucatariei este delimiata si la nivelul plafonului prin spoturile pe sina (de la IOOOI). Mobilierul din bucatarie si restul mobilierului realizat la comanda a fost realizat de AG Expert Mobila. 

Livingul a fost amenajat tinand cont de cromatica si stilul canapelei de tip coltar pe care beneficiarii au pastrat-o din vechea locuinta. Peretele TV a fost tratat cu vopsea decorativa cu efect de beton aparent.

In dreptul usii de sticla dinspre balcon regasim o depozitare cu usi din oglinda aurie, oglinda ce reflecta lumina naturala, un mare avantaj pentru zona de living.

Televizorul din dormitor a fost ingenios incadrat intr-un dressing. Pentru cel de-al doilea dressing au optat pentru usi glisante, eficientizand astfel spatiul disponibil intre pat si mobilier. Tapetul din spatele patului este produs de Rebel Walls.  Masa amplasata la fereastra are dublul rol: de birou si masuta pentru machiaj.

In dormitorul copilului, amenajat cu multa culoare, a fost propus un tapet de la The Home. Dressingul este momentan suficient de incapator pentru jucarii, insa este  proiectat pentru a se putea adapta cerintelor in schimbare ale fetitei. 

Arhitect: Cristian Patrascu

Daca doresti sa colaborezi cu Cristian il poti contacta la adresa: contact@cristianpatrascu.ro

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...