Apartamente moderne pentru burlaci si burlacite

Inainte de casatorie, femeile si barbatii duc stiluri de viata total diferite, iar acest lucru se regaseste si in elementele prezente in apartamentele lor, plecand de la decoratiuni, culori si cumuland cu intregul design interior al unui apartament locuit de un burlac sau o burlacita.

Deschide Galeria

Burlacii si burlacitele sunt in acea perioada a vietii lor in care au sentimentul de independenta foarte bine implementat si tot ce misca in jurul lor trebuie sa fie intr-un anumit fel, pe placul lor si conform gusturilor si pasiunilor care le sunt atragatoare.

Aceste doua designuri de apartamente moderne, foarte chic si cochete, sunt destinate burlacitelor si burlacilor, avand in ele un sarm aparte al unei persoane care este libera sa faca orice isi doreste, fara a se gandi la consecinte prea grave si fara a avea responsabilitati familiale.

Un apartament destinat burlacilor are mereu elemente simple si complexe in acelasi timp, amenajat in culori variate. Livingul este piesa centrala din apartamentul oricarui burlac, iar spatiul trebuie sa fie unul generos pentru a inspira ideea de libertate.

Livingurile burlacitelor vor avea mereu o pata de culoare pentru constrast, ceva electric sau ceva cu siguranta socant. Baile sunt bine amenajate si ar trebui pastrare intotdeauna intr-un mod prezentabil.

Camerele largi si spatioase creeaza un ambient modern si extrem de bine aerisit, iar dormitoarele au un farmec aparte, exprimand cate ceva din personalitatea proprietarilor.

Apartamentele moderne, destinate tinerilor burlaci si tinerelor burlacite au un farmec aparte care nu se regaseste intr-o casa de familie, unde deja apare o camera a copiilor. Orice casa are un design aparte si un sarm specific, insa casele burlacilor tind sa iasa din tipar prin sentimentul de libertate pe care il emana din toate colturile locuintei.

Sursa Foto: http://www.home-designing.com/

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole